Beko HII64200FMT, plită cu inducție și zonă IndyFlex

Plitele incorporabile clasice sunt tot mai accesibile deoarece au apărut cele cu mai multe funcții și zone speciale de gătit. De exemplu, modelul Beko HII64200FMT oferă o zonă flexibilă în partea din stânga numită IndyFlex. Pe aceasta puteți găti cu orice vas, chiar și dreptunghiular deoarece acele două zone pătrate pot fi unite. Bineînțeles, vasele folosite trebuie să fie feromagnetice pentru că e vorba de un sistem de încălzire mai avansat și diferit de cel standard. Singurul avantaj oferit de plitele clasice e acela că puteți folosi orice tip de vas și orice fel de ustensile.

Panoul de control e unul destul de avansat și pictogramele sunt utile, dar și la locul potrivit. În manual acestea sunt explicate ceva mai bine și poate că multe funcții le cunoașteți deja. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Butoanele sunt de tip touch adică pot fi apăsate ușor și sunt mai plăcute decât cele mecanice, plus că acest timp de control oferă și funcții în plus. Acestea sunt motivele pentru care ar trebui să alegeți această plită sau una similară din punct de vedere al dotărilor.

Păreri pro și contra

Are un randament superior, astfel că mâncarea e gătită rapid și gustul e foarte bun (ca în cazul plitelor pe gaz). Plita are o putere totală impresionantă și arzătorul mare e poziționat în spate pentru va voi să aveți acces ușor la restul zonelor. Se poate bloca interfața în caz că vreți să ștergeți plita, are funcție de detectarea automată a vaselor (zona respectivă pornește imediat), se poate alege ușor una dintre cele 9 trepte de încălzire, puteți seta timpul de fierbere pentru un preparat care l-ați mai gătit deoarece are timer. Chiar dacă e cu inducție, are lumini care vă avertizează că suprafața nu s-a răcit, pentru a nu vă accidenta. Plita se întreține ușor, arată bine, oferă funcție de gătire rapidă etc.

Beko HII64200FMT e un aparat care se incorporează pe blat și e necesar un mobilier special pentru aparate moderne. Spun asta în ideea că veți achiziționa și un cuptor incorporabil și nu trebuie să fie neapărat de același producător.

Te-ar mai putea interesa