Beko HII63400AT, plită electrică cu Touch&Slide

Plita incorporabilă Beko HII63400AT e una dintre cele mai ieftine variante electrice cu inducție de pe piață. Bineînțeles, nu vine cu patru zone de gătit, dar nici nu e nevoie de două zone de gătit normale. Astfel, a crescut spațiul între vase și e mai ușor să țineți curată suprafața. Majoritatea plitelor electrice au control de tip touch, adică butoanele sunt senzitive. Doar că nu toate oferă aceleași funcții și același tip de interacțiune. La aceasta puteți alege treapta de putere dorită, timpul de gătire, să blocați toate funcțiile plitei dacă aveți copii mici prin jur care pot ajunge la panoul de control.

Chiar dacă e electrică, are sistem de siguranță care întrerupe alimentarea – OverHeat Safety. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această plită electrică are trei zone care sunt destul de bine evidențiate, iar panoul de control e poziționat în față, unde îl puteți folosi cu ușurință și e nevoie doar de o singură mână. Plitele cu inducție cer vase feromagnetice și nu orice vase, iar performanțele sunt impresionante. Cu alte cuvinte, timpul de fierbere e foarte scăzut ca și la plitele pe gaz. Deci, e mult peste o plită electrică standard și merită să o alegeți.

Aceasta poate fi curățată imediat după utilizare, dar e prezent și un indicator care vă avertizează dacă plita nu poate fi atinsă în siguranță. Chiar și cu 3 arzătoare, plia nu are dimensiuni prea reduse – 58 cm lățime și 51 cm adâncime. Instalarea ei nu va fi dificilă dacă aveți un blat gros pe mobilier și loc pentru ea. Cu siguranță, adâncimea mobilierului trebuie să fie de 60 cm, că doar vreți să puneți sau aveți deja un cuptor incorporabil.

Păreri pro și contra

Beko HII63400AT se potrivește perfect alături de de un cuptor de culoare neagră dar puteți alege și unul cu finisaj inox. Nu trebuie să alegeți toate aparatele de la același brand dacă nu vă convin dotările sau funcții disponibile. Totuși, e bine să țineți cont de aspect, adică să se potrivească. Din prezentarea de jos cred că vă puteți face o idee despre aceasta.

Te-ar mai putea interesa