Beko HIG 64220-1SX

Un aparat electrocasnic care poate fi incorporat cu ușurință e plita incorporabilă Beko HIG 64220-1SX care în momentul de față e vânduă într-o promoție deosebit de atractivă. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu mi se pare deloc mult pentru un aparat de calitate de la Beko… plus că arată foarte bine, iar garanția sa poate fi mărită la 4 ani cu un efort financiar minim din partea dumneavoastră. Un astfel de aparat e de recomandat atât pentru uz casnic, cât și pentru bucătăriile restaurantelor ori diferitelor localuri de cartier. Probabil că dacă aveți un restaurant ceva mai mare atunci ar fi recomandată o soluție ceva mai „performantă”.

Poze

Se poate observa că modelul HIG 64220 1SX e de culoare gri, mai exact inox, iar materialul din care e realizat e metal (panoul de control e realizat din acest material), respectiv emailat (capacul de la arzător). Se poate observa că arată destul de bine, însă nu e chiar un model premium și asta se poate observa prin lipsa suportului pentru vas wok (acel vas cu fund rotund importat de la asiatici).

Plita

Specificaţii tehnice

Beko HIG 64220 beneficiază de aprindere electrică, iar alimentarea sa se face pe gaz. E realizat din materiale cum ar fi metal, email și oțel. Oțelul îl întâlnim la grătare, inoxul nu e întâlnit la acest electrocasnic deoarece inox e doar culoarea, metalul îl întâlnim la panoul de comandă. Materialul din care sunt confecționate grătarele (oțelul) nu știu dacă e la fel de bun ca fonta cum se utilizează la alte modele, dar cu siguranță că va fi mai ușor de curățat.

Păreri pro şi contra

Pro: butoanele pot fi accesate foarte bine fiind amplasate frontal; grătarele sunt realizate dintr-un material foarte rezistent – oțel; prețul nu e deloc mare deoarece în momentul în care scriu acest articol aparatul e la reducere; alimentarea făcându-se pe gaz o să aveți facturi mici la curent.
Contra: nu are wok, respectiv suport pentru un astfel de vas.

Concluzie

Un astfel de electrocasnic de dimensiuni reduse e foarte popular deoarece multă lume nu are nevoie de un cuptor și de aceea achiziționează un astfel de aparat în defavoarea unui aragaz. Un alt motiv pentru a achiziționa un astfel de aparat e faptul că are un preț pe jumătate sau poate chiar pe un sfert față de un aragaz.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Beko HIG 64220-1SX”

Comentariile sunt închise.