Beko HIAW64325SX, plită incorporabilă cu FlameAdjust

Plita pe gaz Beko HIAW64325SX e una care o puteți alege dacă doriți să vă folosiți doar de gaz pentru a găti mâncare. Puteți alege un cuptor electric pentru că oferă ceva mai multe avantaje și sunt foarte multe modele multifuncționale, chiar și la un buget redus. Această plită prezintă o tehnologie numită FlameAdjust care vă ajută să reglați mai cu precizie flacăra. E echipat chiar și cu arzătoare destul de eficiente care oferă performanțe ridicate și un consum redus.

Arată bine cu acele grilaje groase și aveți acces ușor la panoul de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o putere totală instalată mare care impresionează în acest buget. Indiferent de poziționarea butoanelor, plita ar fi avut aceleași dimensiuni, doar spațiile dintre arzătoare ar fi folosit diferite. Arzătoarele au siguranță care opresc gazul la stingerea flăcării pentru a preveni scurgerile nedorite. Grilajele sunt realizate din fontă și e evident, pentru că cele din oțel sunt subțiri. Poate că vă plac mai mult acelea, însă și acestea sunt destul de elegante și solide. Pot fi îndepărtate cu ușurință pentru că curăța ușor în jurul arzătoarelor. Plitele vechi aveau un singur grilaj care era greu.

Păreri pro și contra

E la fel de mare ca și restul chiar dacă are un arzător mare de tip Wok. Toate acele dotări speciale sunt motive pentru a alege plita și arzătoarele sunt destul de puternice pentru a face cu brio provocărilor. Se poate alege una dintre cele 9 trepte de încălzire foarte ușor și aprinderea e integrată, astfel că apăsați și rotiți. Deci e la fel de ușor de folosit, nici nu e nevoie să citiți manualul de instrucțiuni. O puteți pune unde se poate monta hota, fie deasupra cuptorului.

Beko HIAW64325SX are arzătoare foarte bune care pot încălzi rapid preparatele și pe cel mare puteți prăji chiar și cu o tigaie grill sau Wok, pentru că are două inele de ardere (căldura e uniformă). Alături de un astfel de aparat puteți lua doar aparate pe inox/argintiu sau negru (în funcție de cum le veți asorta).

Te-ar mai putea interesa