≡ Meniu

Beko HIAW64225SX, plită premium cu Wok

Beko HIAW64225SX e o plită incorporabilă pe gaz cu 4 arzătoare și cu multe facilități premium. Printre aceste facilități se numără Wok, siguranța, aprinderea electrică integrată și altele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere vizual, ci care are totul pus așa încât să fie ușor de utilizat. De exemplu, panoul de comandă e unul poziționat frontal și compus din puține butoane (4 la număr).
Din imagine se poate vedea că are un aspect rustic și control mecanic.

Caracteristici

Are Wok, adică acel arzător cu putere sporită care oferă performanțe superioare într-un interval de timp redus.
Materialele folosite sunt unele de calitate, mai exact fontă la grătar și restul e din inox. Inox e și culoarea produsului incorporabil, iar la suprafață e email.
Alimentarea se face pe gaz, iar acest lucru e un avantaj întrucât permite un arzător de tip Wok.
Aprinderea e una electrică, fiind vorba despre una integrată așa încât nu există buton special pentru aprindere.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un preț prea mare pentru un produs incorporabil.
E eficient energetic, acest lucru fiind datorat faptului că are un consum cu până la 17% mai mic de gaz. Arzătoarele de la Beko sunt unele „high-efficiency gas burner”.
E un aparat sigur întrucât vine cu siguranță flacără care oprește automat alimentarea cu gaz în caz că flacăra se stinge accidental.
Vine cu o fiabilitate foarte bună întrucât are garanție standard de 2 ani și care poate fi mărită la 3 sau 4 ani. În momentul de față are 5 ani garanție printr-o promoție valabilă până în 2018.

Concluzie

Plita Beko HIAW64225SX se adresează persoanelor interesate de un aparat care să poată fi incorporat, să arate bine, să fie eficient și să nu coste mult.
Despre Beko cred că știți că e un brand premium și că e comercializat la nivel de continent. Se poate spune că e înfrățit cu Arctic întrucât au aceeași proprietari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu