Beko HIAG64223SX, plită ieftină cu patru arzătoare

O plită accesibilă și care o recomand e modelul Beko HIAG64223SX, care arată bine și poate fi pusă oriunde datorită dimensiunilor reduse. Grătarul e destul de subțire (se vede din poza de jos) și rezistent că doar e realizat din oțel. Arată ca oricare altă plită, adică finisajul e pe inox și panoul de control e prezent în partea frontală pentru ca plita să nu fie prea lată. Chiar și plitele cu 5 arzătoare sunt foarte late, motiv pentru care nu se adresează oricui. Uneori, trebuie să alegem aparate care să corespundă cu spațiul disponibil din bucătărie.

Acest brand oferă multe aparate incorporabile, motiv pentru care veți găsi cu ușurință un cuptor care să se potrivească. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că are alimentare pe gaz și panoul de control poate fi folosit cu ușurință. Doar plitele electrice au panou de control digital, adică sunt prezente butoane senzitive cu afișaj LED. Grătarul nu e la fel de gros ca la alte modele, dar mi se pare suficient de solid că doar e realizat din oțel.

Alimentarea e oprită atunci când se stinge flacăra în funcționării pentru că are siguranță, iar această dotare e standard chiar și pe aragazuri. Nu-mi plac aragazurile ieftine pentru că sunt compacte și plita e prea mică, iar dacă vreți să puneți oale mai mari pe plită, nu prea e loc. Dimensiunile acestui aparat nu sunt prea importante, ci doar cele ale nișei (pentru a o putea instala).

Păreri pro și contra

Prețul mi se pare corect pentru ce oferă și cum arată. Sunt suficiente arzătoare pe care să puneți mâncarea, dar nu are arzător Wok cum au unele plite. Bineînțeles, o plită accesibilă nu poate arată ca una premium. Ideea e că nu prea am ce să-i reproșez deoarece plitele pe gaz au puține dotări/tehnologii.

Beko HIAG64223SX poate fi o recomandare în acest buget și de la acest brand. Puteți să optați pentru o variantă mai scumpă dacă vreți un arzător mare mai puternic (cu 2 inel de ardere) sau poate nu vă place cum arată grătarul.

Te-ar mai putea interesa