Beko HDMS32220FX, plită cu 2 zone de gătit

Plita incorporabilă Beko HDMS32220FX e una compactă și accesibilă, dar diferența de preț nu e foarte mare între aceasta și una cu 4 zone de gătit. Grilajele au o formă ceva mai specială și sunt realizate din materiale de foarte bună calitate – fontă. Acestea pot fi îndepărtate cu ușurință pentru că sunt mici și curățarea pe lângă ele nu va fi prea dificil. Arată atât de bine pentru că suprafața plitei e realizată din sticlă neagră lucioasă și conturul e argintiu.

Din poza de jos se observă că are doar două arzătoare din care unul e mic iar celălalt e mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată, putem spune că are alimentare cu gaz deoarece plitele electrice sunt complet netede și butoane senzitive. În ambele cazuri sunt prezente siguranțe pentru oprirea alimentării. Din poza de sus se văd arzătoarele, iar cel mic e cel apropiat de voi pentru că va fi cel mai folosit. Astfel de aparate se adresează familiilor mai mici dar depinde și  cât de mult veți găti.

Aceasta are o lățime de numai 30 cm, adică e pe jumătate față de una clasică și puteți câștiga destul de mult spațiu pe blat pentru eventuale aparate electrocasnice mai mici. Dimensiunile secțiunii care urmează a fi decupată din blat sunt menționate în manualul inclus.

Păreri pro și contra

Plita poate fi instalată și folosită cu ușurință fără prea multe bătăi de cap. Plitele cu mai puține arzătoare nu sunt chiar atât de căutate, motiv pentru care sunt și cam puține pe piață. Randamentul oferit e ca la oricare alta, doar că nu veți găsi arzătorul Wok pe acestea. Chiar și place cum arată și se potrivește alături de un cuptor pe inox.

Beko HDMS32220FX nu trebuie montată neapărat deasupra cuptorului, ci unde aveți hota sau poate aerisiți doar pe geam dacă nu gătiți des. Pe aceasta puteți găti supe, iar restul preparatelor pot fi gătite cu ajutorul cuptorului. Dacă nu aveți deja un cuptor, puteți lua unul de la același brand pentru că oferă o mulțime de variante.

Te-ar mai putea interesa