Beko HDMI32400DTX, plită cu inducție și 2 ochiuri

Plita electrică Beko HDMI32400DTX e una avansată deoarece se folosește de o tehnologie de încălzire avansată – inducție. Încălzirea vaselor se face diferit, în sensul că doar vasele se încălzesc și plita rămână rece. Curățarea ei se poate face în siguranță și nu se va pierde căldură chiar dacă veți pune vase de dimensiuni mai mici. Arată la fel de bine ca și cea clasică, doar că veți vedea că e mai subțire și instalarea ei e mai simplă. Panoul de control e simplu, motiv pentru care funcțiile manuale vor fi puține, însă aveți funcții sau tehnologii automate interesante.

Cele două ochiuri sunt de dimensiuni mari, adică plita are o putere totală mai mare decât altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alegeți plitele cu arzătoare mai mari, adică care au arzător mare și normal deoarece veți putea pune orice blat și e alternativa perfectă la cea cu 3/4 arzătoare. Nu-mi plac cele cu arzător mic și normal pentru că puterea instalată e mult inferioară și nu veți ști niciodată când aveți nevoie de mai mult.

Plita de sus are o putere de 3.7 kW și se datorează inducției, pentru că plitele electrice clasice nu ajung la astfel de valori. Panoul de control nu e atât de vizibil pentru că sunt prezente doar pictograme și butoane touch, pe când plitele cu gaz au control mecanic. Caracteristicile ei speciale sunt următoarele: timer, deconectare automată dacă scăpați lichid pe ea, se oprește singură dacă nu o folosiți pentru o anumită perioadă, pornește singură atunci când puneți vasul pe zona de încălzire, suprafață ușor de curățat și rezistentă la zgârieturi.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii fac ca plita să devină una deosebită și nu le veți vedea pe multe modele. Combinația negru cu ramă argintie e una destul de elegantă și cred că vă place și vouă. Se potrivește perfect cu multe cuptoare incorporabile disponibile pe piață și nu trebuiesc să fie de la același producător.

Beko HDMI32400DTX are un preț bun comparativ cu plitele clasice cu 4 arzătoare, doar că nu aveți la dispoziție multe zone. Totuși, ocupă puțin spațiu pe blat și veți face loc pentru o chiuvetă mai mare sau pentru alte aparate mici care nu aveți unde să le puneți.

Te-ar mai putea interesa