Beko HCF61620X, hotă incorporabilă decorativă

Hota Beko HCF61620X e una dintre cele mia accesibile și elegante modele care sunt disponibile pe piață. Spun asta pentru că alte branduri oferă astfel de hote la prețuri ceva mai mari. O bucătărie modernă echipată cu aparate incorporabile cere o hotă care poate fi montată pe perete iar burlanul trebuie scos prin spate pentru a fi mascat complet. Alte modele au chiar și o modalitate de filtrare a aerului prin recirculare, adică se folosește un filtru din carbon.

Hotele decorative sunt ceva mai mari și performante decât variantele compacte, iar poate că vă atrage și designul lor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta nu se incorporează în mobilierul suspendat ca multe alte hote, ci e una aplicată pe perete, iar designul pe inox chiar va atrage priviri. Se potrivește alături de o plită pe gaz tot pe inox sau poate vă plac mai multe cele electrice deoarece nu au nevoie decât de o priză pentru alimentare. Aparatele mai avansate au un panou de control puțin mai diferit, iar anumite hote premium pot avea și control digital.

Aceasta are o capacitate maximă de 603 mc/h care poate fi atinsă în cea mai mare treaptă, însă puteți seta o treaptă inferioară dacă nu vreți să fie prea zgomotoasă. O hotă ca aceasta poate elimina cu succes mirosul de mâncare sau aburul din bucătărie și nu se poate lua în considerare o variantă prea mică dacă bucătăria e mare.

Păreri pro și contra

Lămpile sunt montate inteligent pentru ca zona din jurul plitei să fie perfect iluminată și sticla îi dă un plus de eleganță. Designul diferă de la o generație la alta, dar depinde și de ce brand e oferită. Panoul de control e ușor de utilizator datorită butoanelor de tip push in-push out (ca la cele clasice).

Beko HCF61620X poate fi pusă deasupra plitei și veți vedea că e mult mai mare decât hota clasică, pentru că are o suprafață de absorbție mai mare, dar și sticla din partea de sus e ieșită puțin în afară. Pentru ca să arate bine pe perete, .

Te-ar mai putea interesa