Beko HCB61734BX, hotă cu control electronic

Hota decorativă Beko HCB61734BX poate fi cea mai inspirată alegere dacă vreți un aparat care să iasă ușor în evidență datorită dimensiunilor și formei sale. Acest tip de hotă se montează pe perete și nu sub mobilierul suspendat cum e în cazul multor modele incorporabile. Arată foarte bine iar concurență oferă astfel de variante la prețuri mai puțin atractive. Puterea hotei e destul de mare, dar voi puteți să o folosiți la o treaptă inferioară pentru a reduce din nivelul de zgomot. De aceea, recomand hote mai puternice și chiar merită să dați un ban în plus pentru ceva ce are și control electronic.

Aceasta are un design special dar care nu e chiar unic, deoarece mai sunt și alte hote similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu are un consum mare de energie, dar acesta depinde de treapta aleasă. Panoul de control nu e mecanic cum e la multe alte modele, e unul electronic. O hotă simplă chiar nu are nevoie de un astfel de panou de control deoarece nu prea oferă nimic ieșit din comun. Aceasta are o putere de 100 W care e oferită de un motor de ultimă generație.

Lămpile sunt și ele puternice pentru că sunt LED, fiecare având 4W. Chiar dacă o hotă are lămpi de halogen, ele pot fi schimbate cu unele LED. Pe lângă cele 3 trepte de absorbție, e oferită și o treaptă intensivă (funcția Booster) care nu trebuie neglijată la hotele mari. E dotată cu un motor de curent continuu fără perii – BLDC, care reprezintă o alegere inspirată.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale sunt destul de multe și nu le veți găsi la orice hotă. Acestea sunt și motivele pentru care merită să optați pentru o astfel de hotă și designul e și el atractiv. Îmi place că lămpile sunt dispuse frontal, motiv pentru care vor ilumina foarte bine și panoul de control al plitei.

Beko HCB61734BX e un aparat care nu și-l permite oricine, dar se potrivește doar într-o bucătărie modernă în care veți găsi aparate incorporabile sau care au control electric (acestea fac parte din segmentul premium).

Te-ar mai putea interesa