Beko HCB61630BX, hotă cu control electronic

Hota decorativă Beko HCB61630BX e una de tip turn datorită formei sale și nu e una telescopică. Cele telescopice nu sunt la fel de eficiente ca și cele clasice, dar nu ocupă mult spațiu pentru că au o adâncime de 30 cm. Arată foarte bine într-o bucătărie echipată doar cu aparate moderne și e bine ca și restul aparatelor să fie pe inox sau negru (plită electrică neagră). Îmi place că lămpile sunt poziționate în partea din față pentru a avea o vizibilitate mai bună asupra panoului de control al plitei.

Costă destul de puțin pentru ce oferă și sper ca tot mai multe hote să ofere un control cu butoane tactile (control touch) .Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko HCB61630BX

Dacă nu e un model incorporabil, atunci fie e un model clasic, fie unul decorativ. Bineînțeles, un model de tip decorativ arată mult mai bine și trebuie să aveți un perete ceva mai mare pentru a o pune. Chiar dacă are 60 cm lățime, e nevoie de cel puțin 70 cm. Cu alte cuvinte, nu arată bine dacă o înghesuiți.

Sunt mulți producători care preferă hote ca și aceasta, dar sunt foarte puține care au o puterea de absorbție maximă de 635 mc/h în acest buget. Filtrele metalice își fac bine treaba motiv pentru care au o clasă de eficiență B, deci e mult peste medie. Chiar și lămpileau o clasă de eficiență la imuninare decentă – D. E nevoie de două lămpi pentru că hota nu e chiar atât de compactă și veți ajunge ușor la panoul de control (la cele telescopice trebuie să extindeți partea telescopică pentru a o folosi).

Păreri pro și contra

Sunt destul de puține hote cu control electronic, majoritatea au butoane clasice – push in/out. Mi se pare suficient de performantă chiar și pentru o bucătărie mai spațioasă, iar dacă nu vreți să deranjeze, alegeți o treaptă inferioară.

Beko HCB61630BX e una dintre cele mai bune aparate de la acest brand care le puteți lua pentru bucătărie și e nevoie de un perete gol pentru instalare. Dacă burlanul pentru evacuarea nu-l puteți scoate prin acel perete, puteți să-l mascați cu ce doriți.

Te-ar mai putea interesa