Beko HCA62640B, hotă înclinată de 537 mc/h

Beko HCA62640B e hotă decorativă pentru cei în căutarea a ceva premium ca design și funcționalitate. Chiar dacă are numai un motor, acesta are o putere de absorbție de 537 mc/h.
Dacă nu știți prea multe despre brandul producător trebuie să vă spun că e vorba despre unul comercializat la nivel european și care e apreciat de toată lumea.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual și al puterii de absorbție. Dacă vă interesează ceva alternativă tot pe negru atunci vă recomand modelul CTB6250B.

Caracteristici

Modelul HCA62640B de la Beko e unul cu un consum nu prea mare de curent de 90 kWh pe an. Puterea e de 167 W și nu trebuie confundată cu puterea de absorbție de 537 mc/h (acesta e maximul, întrucât minimul e de 249 mc/h).
Iluminarea se realizează cu ajutorul a două lămpi de 3W fiecare.
Controlul acestui aparat e unul destul de simplu, fiind vorba despre un control electronic (de tipul touch control).

Avantaje

Filtrele sunt foarte ușor de curățat deoarece sunt lavabile din aluminiu.
Veți vedea bine oalele și cum se face mâncarea întrucât are o foarte bună eficiență la iluminare, fiind vorba despre clasa A.
Aspectul e unul de nota 10, dar trebuie să vă asigurați și că aveți spațiul necesar pentru a monta aparatul.

Dezavantaje

Clasa energetică e C, iar filtrul de grăsime are aceeași clasă de eficiență, adică C. În fișa produsului e specificat că are clasa energetică A, dar nu știu de ce au specificat și clasa C. Probabil C e clasa valabilă pentru puteri superioare.
S-ar putea spune că e cam gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 71 db. De la astfel de aparate nu putem avea pretenția să fie silențioase.

Concluzie

Pentru cei interesați în a-și amenajeze o bucătărie ca la carte recomand acest model Beko HCA62640B. E un model unic de culoare neagră pentru persoanele care vor o bucătărie specială.
Înainte de a instala aparatul e bine să citiți manualul de utilizare de la pagina 214 pentru a vedea cum se montează.

Te-ar mai putea interesa