Beko GNO4331XP, side by side cu display touch

Acest Beko GNO4331XP reprezintă segmentul de top al aparatelor frigorifice și se vede după specificațiile tehnice ale aparatului, dar să nu uităm nici de design. Aspectul aparatului ne captează atenția și e unul minimalist, doar că avem mânere verticale nu foarte mari cum am văzut la alte side by side-uri, iar controlul digital cu butoane nu lipsește. Această interfață e una prietenoasă și ușor de folosit datorită pictogramelor, iar dacă ar fi avut dozator, s-ar fi aflat sub ea.

Din imaginea de prezentare postată mai jos se vede foarte bine că aveți loc pentru o mulțime de alimente, dar cât de bine organizat e congelatorul, respectiv frigiderul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Răcirea se face cu tehnologie Neo Frost care controlează umiditatea de la interior, iar curenții de aer sunt independenți cu tehnologia Dual Cooling. Cu astfel de tehnologii aparatul prezintă o eficiență energetică superioară – A++, și se vede pe factura de la energie. Rafturile de pe ușă suportă chiar și sticle de dimensiuni generoase, iar pe rafturi e loc pentru orice vas mare. Îmi place finisaj pe inox deoarece dă un un plus de eleganță și e cel mai apreciat finisaj de la ora actuală.

Păreri pro și contra

Congelează mult că doar e generos spațiul din stânga al congelatorului – 142 litri, iar numeroasele suporturi și rafturi vin în ajutorul vostru. Îmi plac diversele alternative de depozitare a alimentelor și chiar e loc pentru orice (rafturile pot fi ajustate dacă vreți mai mult spațiu între ele). Poate fi comparat cu un frigider mai lat doar că spațiul interior e împărțit diferit, iar lățimea sa atinge 90 cm. L-am comparat cu un frigider deoarece are o înălțime mică (177 cm) și designul exterior e similar – linii drepte și colțuri ascuțite.

Beko GNO4331XP are un raport preț/calitate bun că doar discutăm de un brand cu experiență. De aceea, e atât de apreciată de cumpărători și nu am ce să-i reproșez în acest buget. Sunt variante mult mai dotate și poate chiar mai mari, însă de multe ori nu folosit acele dotări suplimentare.

Te-ar mai putea interesa