Beko GNE480E20ZXP, side by side cu 4 uși

Dacă o combină frigorifică nu e suficient de încăpătoare, atunci ar trebuie să căutați un side by side ceva mai mic, iar cel de jos se numește Beko GNE480E20ZXP și are un design cu 4 uși. Spre deosebire de cel clasic cu 2 uși, la acesta aveți frigiderul în partea de sus și congelatorul în partea opusă. Nu sunteți nevoiți să deschideți ambele uși ale frigiderului, ci e de ajuns una singură dacă știți unde se află alimentul respectiv, astfel veți economisi destul de multă energie. Arată ca multe alte aparate moderne și panoul de control digital are un rol considerabil în acest sens.

Ținând cont de toate acele dotări speciale, nu mi se pare chiar atât de scump și veți avea facturi destul de mici la energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea aparatelor frigorifice scumpe oferă un panou de control digital cu tehnologie touch. Oricum, nu veți umbla zilnic la setări și la temperatură, însă puteți monitoriza mai bine alimentele care le-ați pus pe rafturi.

Rafturile din sticlă securizată permit amplasarea de farfurii mari sau vase ovale, iar pe uși se pot pune sticle ceva mai mari și mă refer la cele de circa 1 litru. Congelatorul e împărțit în două părțit și nu e complet compartimentat, pentru a nu pierde spațiu de depozitare.

Sunt side by side-uri și cu lățime de 90 cm, dar acelea nu se pot muta atât de ușor ca cel de jos.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru a alege acest tip de parat și nu unul mai mic: răcire Neo Frost Dual Cooling (curenți de aer independenți), două compartimente de fructe/legume EverFresh+, compresor ProSmart Inverter, compartiment 0 grade generos pentru pește și carne proaspătă, finisaj inox în interiorul frigiderului, rafturi mari, suporți pe ușă generoși, tavă pentru cuburi gheață mare, control electronic cu funcții inteligente (congelare rapidă, răcire rapidă, mod vacanță și avertizare sonoră pentru ușă deschisă), interior iluminat cu LED.

Spre deosebire de o combină mare, Beko GNE480E20ZXP oferă un spațiu interior cu 30% mai mare și acesta se reflectă și în compartimentele speciale după cum am menționat mai sus.

Te-ar mai putea interesa