Beko GNE V322 X

Căutați un side by side ieftin dar care să fie și elegant în același timp? Recomandarea mea e un Beko GNE V322 X care oferă sistem de răcire No Frost, 526 litri, dozator de gheață, finisaj inox, protecție antibacteriană, Blue Light, Multiflow și eficiență A+. Deci oferă aceleași caracteristici ca un model mai scump și care e oferit de producători ceva mai renumiți. Funcția Blue Light e ideală pentru legume deoarece menține efectul de fotosinteză și e întâlnită doar la compartimentul de legume fructe. Astfel își vor păstra calitățile o perioadă mai lungă. Sistemul No Frost e destul de cunoscut deoarece se găsește doar pe modele performante și nu permite formarea de gheață pe alimente (control al umidității). GNE V322 X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

De la o anumită distanță, poate fi confundat cu alte modele de la alți producători. Spun asta deoarece designul e cam același pentru majoritatea side by side-urilor, adică finisaj inox, mânere verticale de sus până jos, două uși de o parte și de alta, dozatoare în partea stângă etc. Deci nu vă de ce ați opta pentru un alt aparat frigorific din această clasă (premium).

Așa arată
Așa arată
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Capacitatea sa e una pe măsură și e oarecum tipic pentru acest tip de electrocasnic – 526 litri. Bineînțeles e vorba de volumul net care e împărțit astfel: 375 litri pentru frigider și 151 litri pentru congelator. Ambele compartimente sunt dotate cu No Frost pentru a reducere formarea de gheață dar și consumul de energie. În partea stângă, unde se află și congelatorul, avem un dozator de gheață care poate fi de folos pentru cei care preferă băuturile reci. Având în vedere volum, vine cu multe rafturi din sticlă, suporturi pe uși și compartimente speciale.

Nu trebuie neglijat capacitate de congelare de 13 kg la 24 de oare care e foarte importantă pentru cei care fac rar cumpărături. Alte caracteristici ale acestui model ar fi: super-răcire, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, control electronic, Multiflow, ionizare etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, sistem de răcire avansat, Active Frsh Blue Light pentru compartimentul special dedicat legumelor/fructelor, Multiflow, volum net de 526 litri etc.

Minusuri: nimic, având în vedere prețul.

Concluzie

Acest Beko GNEV322X e acel aparat frigorific care nu trebuie să lipsească din bucătăria dumneavoastră în special dacă e una modernă cu aparate incorporabile pe culoarea inox. Având în vedere dimensiunile sale, e bine să aveți un spațiu suficient de mare pentru a-l poziționa pentru a nu umbri bucătăria.

Te-ar mai putea interesa