Beko GN163130ZGB, side by side cu sticlă neagră

Side by side-ul Beko GN163130ZGB arată diferit față de alte modele care le-am văzut până acuma, adică are un control electronic dispus central – între uși, iar finisajul frontal e realizat sticlă neagră. Acest aparat se asortează alături de o alte aparate pe negru și veți găsi destule modele. Nu sunt multe aparate frigorifice atât de mari care să coste atât de puțin, dar dotările sunt și ele importante. Mă refer la funcția de ionizare, compartimentul 0 grade pentru alimentare, lumină albastră pentru compartimentul special de fructe și legume, sistemul de răcire numit NeoFrost.

Sunt multe combine frigorifice mari, dar nu are sens să faceți un compromis dacă aveți mult spațiu în bucătărie și vreți un aparat premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total net e destul de generos – 573 litri, pot spune că e cam cât două combine mici. Controlul electronic nu e unul chiar simplu, ci e unul cu butoane senzitive. Arată foarte bine într-o bucătărie modernă cu aparate de la acest brand. Dacă nu ați ales restul aparatelor, atunci eu vă recomand un cuptor negru cu afișaj electronic, plită cu inducție și cuptor cu microunde cu afișaj digital.

Congelatorul acestui model are o capacitate generoasă – 190 litri, iar la interioru sunt rafturi, suporturi și compartimente pentru mai multe tipuri de alimente. Poate conserva cam 13 kg de alimente proaspete, dar și mai multe dacă au fost deja congelate. Variantele cu dozator de apă are rezervorul pe interior, motiv pentru care sunt puține suporturi pe ușă.

Pe partea de funcționalitate, acest model are super-congelare, super-răcire, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian și avertizare pentru ușă deschisă.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii care le-am menționat sus sunt motive pentru a alege acest aparat, dar depinde și ce vă doriți. Oricum, nu am ce să-i reproșez și chiar îl recomand oricui. Interiorul e spațios și bine iluminat, că doar e folosită tehnologie de iluminare LED.

Beko GN163130ZGB e un aparat care merită încercat deoarece nu prea are concurență, ținând cont de caracteristicile tehnice și design. Acest brand oferă aparate destul de competitive și care trebuie luate în considerare.

Te-ar mai putea interesa