Beko GN163122X, side by side cu NeoFrost și clasa A+

În cazul în care vrei un frigorific cu o capacitate foarte mare atunci ar trebui să alegi un side by side precum Beko GN163122X întrucât are un volum net de 558 litri.
E considerat ca fiind un frigorific în stil american și se adresează celora care vor să păstreze multe alimente, dar și un aparat frigo special.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are foarte mult spațiu și multe facilități utili pe care le voi descrie în rândurile ce urmează.


Specificații

Modelul GN163122X e unul cu un volum net mare de 558 litri, di care 368 e al frigiderului, iar 190 al congelatorului. Partea de frigider are 4 rafturi, 5 suporturi și două compartimente de legume precum și compartiment pentru brânzeturi. Congelatorul e unul cu 4 compartimente și două sertare.
E realizat din materiale de calitate, iar culoarea e una inox anti-amprentă. Designul e unul foarte bun lucru susținut de mânerele integrate. Evident că ușile nu sunt reversibile, fiind vorba despre un side by side. 😀
Are sistem contra bacteriilor numit Ion Guard, acesta presupunând că se neutralizează bacteriile și microorganismele care generează mirosuri neplăcute.
Controlarea se realizează printr-un ecran touch, deci se poate spune că e foarte high tech.
Vine cu NeoFrost, adică cu No Frost și Active Dual Cooling. Acestea asigură condiții mai bune de conservare.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi fiabilitatea crescută (garanția standard e de 2 ani, dar printr-o promoție are 10 ani garanție), designul plăcut (și minimalist), autonomia ridicată (ține la rece 9 ore fără curent, iar în acest fel alimentele nu se vor alterna), sistemul No Frost și Active Dual Cooling.
Singurul minus ar fi lipsa dispenserului de apă sau gheață. Oarecum lipsa Multiflow nu e un dezavantaj deoarece răcirea se realizează în mod Dual Cooling.

Concluzie

Modelul de față e unul modern cu design minimalist și se va integra perfect în orice bucătărie care mai are un spațiu de 179x91x72 (ÎxLxA cm) pentru un frigider.
Despre brandul Beko trebuie spus că e unul turcesc, dar e comercializat la nivel de întreg continent. Cei ce dețin Beko dețin și Arctic.

Te-ar mai putea interesa