Beko GN162431ZX, side by side cu funcție Ion Guard

Side by side-ul Beko GN162431ZX e un aparat frigorific premium datorită prețului foarte mare, designului elegant, tehnologiei de răcire Neofrost, funcție de neutralizare a microorganismelor și bacteriilor – Ion Guard, filtrului din carbon, funcției cu lumină albastră pentru compartimentele de legume și fructe EverFresh+. Sunt prezente destul de multe caracteristici speciale pe acest model, de aceea nici nu poate fi prea accesibil iar acestea sunt și motivele pentru care ar trebui să o alegeți.

Acest aparat frigorific e unul de dimensiuni generoase, motiv pentru care nu poate fi pus în orice bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat, ei bine, acesta are control electronic, dozatoare și multe alte dotări interesante la exterior și interior. Compartimentele sunt generoase pentru a putea introduce orice fel de alimente. Controlul electronic oferă o interfață plăcut cu ecran LCD și câteva funcții utile.

Dozatorul pentru apă se adresează celor care le place să bea apă rece și rezervorul trebuie alimentat din când în când. La frigider sunt multe rafturi și chiar suporturi pe ușă, iar iluminarea LED face ca interiorul să fie vizibil chiar și pentru partea inferioară. În partea din stânga se află congelatorul unde veți vedea dozatorul pentru gheață și rezervorul dozatorului pentru apă. Deci nu poate avea multe suporturi pe ușă ca alte variante.

Păreri pro și contra

Sunt incluse multe accesorii dar care le puteți găsi chiar și la combine: tavă gheață, suport pentru ouă și suport pentru sticle. Atât la exterior cât și la interior arată foarte bine. Majoritatea side by side-urilor au finisaj pe inox, dar nu toate au antiamprentă cum are acesta. Nu e foarte înalt, astfel că veți ajunge cu ușurință la fiecare raft și suport, poate puneți ceva deasupra ori vreți să-l ștergeți de praf din când în când.

Beko GN162431ZX costă mai mult decât alte aparate frigorifice dar nici nu poate fi prea accesibil că doar are un volum de 544 litri și un consum foarte redus. Cheltuiți mai mult, dar veți avea facturi mai mici la energie.

Te-ar mai putea interesa