Beko GN162320X, side by side cu inox antiamprentă

Aparatul frigorific de tip american Beko GN162320X e o recomandare foarte bună deoarece oferă un finisaj elegant pe inox cu suprafață anti-amprentă, sistem de răcire NeoFrost, control digital, dozatoare, filtru anti-mirosuri, Buzzer (funcție care vă avertizează atunci când ușa rămâne deschisă), lumină albastră pentru legume și fructe (sunt conservate mai bine), ventilator la congelator și altele. Deci, aș putea spune că face parte din segmentul premium. E ceva mai mare decât o combină frigorifică sau un frigider, dar merită aleasă dacă aveți o bucătărie mare echipată cu aparate incorporabile.

Designul acesta e prezent și pe o variantă similară – GN162330X, de aceea am și pus acea prezentare la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul interior e generos și e mult peste cel al unei combinei, iar compartimentele principale nu sunt suprapuse. Congelatorul are dozatoarele care por fi alimentate ușor de la interior ca la majoritatea aparatelor din aceleași segment. Sunt puține combine care oferă dozatoare sau doar unul dintre cele două.

Consumul de energie e scăzut dacă ar fi să-l raportăm la volumul total al aparatului – 471 kWh. Din cei 529 litri, congelatorul are 176 litri și frigideru lare 353 litri. În general, congelatorul e mai mic decât frigider, dar și așa nu aveți cu ce să-l umpleți. Nu trebuie să aveți o familie prea mare pentru a-l alege, ci alegerea ține mai mult de dimensiunile bucătăriei și ce alte aparate mai aveți în jur. Bineînțeles, aparatele trebuie să aibă aceeași culoare și nu trebuie să fie neapărat de la același brand. Sunt incluse și niște accesorii care pot să vă ajute să puneți diverse alimente sau recipiente.

Păreri pro și contra

Acesta arată foarte bine cu acele mânere verticale și controlul digital poate fi acces ușor pentru că e la exterior. Prețul mi se pare destul de atractiv pentru ce oferă și nu prea are concurență.

Beko GN162320X poate ține locul oricărui aparat frigorific mare și nu mai e nevoie de nici o ladă frigorifică sau congelator. Pentru cei care nu sunt încă foarte hotărâți, am pus prezentarea de la final care e destul de interesantă.

Te-ar mai putea interesa