Beko GN1603130PT, side by side clasa A++

Beko GN1603130PT este un frigorific în stil american al anului 2018. Pe românește e un side by side cu o capacitate mare de 558 litri și cu clasa A++ de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre ținerea la păstrat a unei cantități mari de alimente.
Din imaginea alăturată se poate vedea că aparatul e unul cu un aspect modern, iar culoarea sa e una argintie așa încât să arate ca nou mulți ani înainte.


Avantaje

Are o capacitate foarte mare de 558 litri și vorbim despre o capacitate netă. Acest lucru în condițiile în care înălțimea sa e una de 179 centimetri. Dimensiunile sunt unele normale, mai exact 91x78x179 (LxAxÎ cm).
E un aparat care răcește fără a produce gheață, iar acest lucru se datorează faptului că are No Frost la congelator și frigider. Mai exact are Neo Frost care combină No Frost cu Active Dual Cooling.
Ca oricare alt aparat modern acesta are un nivel de zgomot scăzut, adică de 43 decibeli.
Consumul anual e unul redus deoarece e vorba despre 381 KWh, iar acestuia îi corespunde clasa A++.

Dezavantaje

Evident că ușile nu sunt unele reversibile, acest lucru însemnând că aparatul trebuie pus în mijlocul peretelui sau ceva asemănător.
Alte minusuri ar fi că aparatul nu dispune de dispenser de apă sau gheață. Acest lucru fiind unul util în cazul în care doriți să beți apă rece ori băutură cu gheață.

Concluzii

Modelul Beko GN1603130PT e pentru cei interesați într-un aparat modern cu fiabilitate bună și cu un volum mare. Garanția standard a aparatului e una de 3 ani, dar există multiple promoții în care e oferit cu garanție 5 ani.
Despre brandul Beko trebuie spus că e unul modern și premium în același timp. E comercializat la nivel de întreg continent deoarece produsele sale au o fiabilitate foarte bună.

Lasă un comentariu