Beko GN1416221XP, frigorific cu NeoFrost dual cooling

Beko GN1416221XP e un frigorific în stil american (side by side) cu un volum mare de 541 litri și NeoFrost dual cooling. Aparatul acesta răcește fără a produce gheață comparativ cu altele deoarece are No Frost (acea caracteristică de răcire fără producere de gheață).

Modelul de față e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.


Avantaje

Condumul energetic e unul redus deoarece aparatul are iluminare LED și eficiență energetică A+ (consumă cu 24% mai puțin decât aparatele similare cu clasa A). Despre consumul anual trebuie să vă spun că e de 464 kWh.
După cum am spus și mai sus, acest model e unul dotat cu No Frost, motiv pentru care are dezghețare automată la congelator și frigider. Acest lucru e posibil prin tehnologia Neo Frost.
Dispune și de mod vacanță (Vacation Mode) pentru atunci când nu deschizi aparatul pentru perioade lungi de timp.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul de 43 decibeli, adică destul de scăzut așa încât să nu vă deranjeze ziua sau noaptea.
În cazul în care nu e ceva în regulă acest aparat are diverse modalități de avertizare. Adică, are door open buzzer care avertizează că nu ați închis ușa și avertizare luminoasă în cazul în care e ceva în neregulă cu temperatura.

Dezavantaje

Singurul dezavantaj ar fi faptul că are niște dimensiuni ceva mai mari de 91x76x182 (lxAxÎ în cm), iar din această cauză aveți nevoie de un loc mai mare pentru depozitarea sa.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat care să poată ține la rece toate alimentele atunci acest model Beko GN1416221XP ar fi recomandarea mea.
Aparatul acesta e fabricat de Beko și e comercializat la nivel de continent. Brandul Beko e deținut de aceeași care dețin Arctic, cu diferența că primul e un brand premium și mai cunoscut în afara țării.
Nu doar e un aparat premium, acest parat e și unul certificat TUV. Acest lucru confirmă faptul că respectă toate standardele de construcție și siguranță. Aparatul acesta are și rafturi ajustabile care au o rezistență până la 25kg. Acestea sunt realizate din Safety Glass, adică sticlă securizată.

Lasă un comentariu