Beko GM15121DX, aragaz mixt cu arzător Wok

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat modern de gătit şi nu doar de o plită incorporabilă atunci vă recomand un aragaz mixt cu Wok precum Beko GM15121DX.
E un aparat de culoare inox şi e premium întrucât dispune de toate facilităţile necesare gătirii acasă ori la un restaurant. În acest ultim caz are şi 5 arzătoare aşa încât să puteţi găti mai multă mâncare în acelaşi timp.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are cuptor electric cu autocurăţare catalitică.
Din poza de alături se poate vedea cum arată. Poate că vă lasă impresia că nu e prea mare, dimensiunile sale fiind 90x60x90 lxaxî cm, iar greutatea e de 82kg.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko GM15121DX are un cuptor foarte performant cu 7 funcţii de gătire. Aparatul e unul cu gătire convenţională fără ventilator, dar încălzirea e simultană jos şi sus. În felul acesta aparatul e perfect pentru prăjituri şi diverse derivate.
De asemenea în cuptor are şi grill electric pentru pregătirea peştelui, cotletelor a altor mâncăruri similare.
Întreţinerea aparatului e un proces destul de simplu întrucât are Steam Shine Cleaning. Această caracteristică e valabilă pentru cuptor şi presupune înmuierea resturilor aşa încât să fie uşor de curăţat.
E un aparat sigur deoarece are siguranţă la plită. Acest lucru presupune că alimentarea cu gaz e oprită automat în cazul în care se întrerupe accidental flacăra.
Pentru supravegherea cuptorului are iluminare cât şi timer. Timer-ul permite setarea timpului de gătire şi oprirea cuptorului.

Per ansamblu acest aparat e unul modern pentru acasă ori scopuri comerciale. În acest ultim scop o să fie un aparat numai bun pentru gătirea profesională a diverselor tipuri de mâncăruri ori produse de panificaţie.
Unele persoane sunt preocupate dacă vasele vor sta bine pe grătar, iar răspunsul e că da deoarece grătarul e din fontă.

Te-ar mai putea interesa