Beko Funcţie PET WMB 51232PT, mașina spălat

Dacă sunteţi un iubitor de animale şi deci aveţi nevoie de o maşină pentru spălarea rufelor şi care să vină cu funcţie pentru îndepărtarea părului, atunci maşina de spălat Beko Funcţie PET WMB 51232PT e recomandarea mea. Dacă doriţi să vă recomand un model şi mai ieftin dar cu aceleaşi funcţii atunci WMB 50831PT e o alternativă dar care vine cu o viteză de centrifugare de maxim 800 RPM. O recomand pe acesta deoarece nu are un preţ exagerat, vine chiar şi cu funţia DarkCare care e ideală pentru hainele închise la culoare dar mai are şi alte funcţii/programe. Clasele de eficienţă sunt foarte bune iar consumul e unul foarte bun. E un model care spăla o cantitate de rufe de maxim 5 kilograme iar rezultatele sunt foarte bune. Pentru a achiziţiona un astfel de electrocasnic aveţi nevoie de un buget modic. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

WMB 51232PT e o maşină cu încărcare frontală sau orizontală dar care nu suportă încărcături mai mari de 5 kg. Pe partea de eficienţă are clasă de eficienţă energetică A++, la spălare A şi la centrifugare B. Consumul acestui aparat e undeva la 33 de litrii şi de 0.73 kwh la un program de spălare standard. Afişajul digital LED  oferă informaţii utile cu privire la timpul rămas şi etapa de spălare. Beko WMB 51232PT oferă utilizatorului un număr de circa 11 programe de spălare dintre care fac parte şi următoarele: mix, consum redus energie, sintetice, spălare lână, bumbac, prespălare şi două programe speciale (funcţie PET şi Dark Care).

La capitolele funcţii şi siguranţă vine cu selector centrifugare, sistem de reglare a consumului (e util atunci când spălaţi cantităţi de 2,3 sau 4 kilograme), programare întârziată (amânare pornire), protecţie împotriva inundaţiilor şi sistem automat pentru reglarea a balansului (reducerea zgomotului prin distribuirea uniformă a încărcăturii).

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: e destul de silenţioasă (58 dB în timpul spălării), puteţi economisi timp şi bani deoarece are reglare automată a consumului, ieftină şi uşor de folosit.

Minusuri: putea să vină cu mai multe programe.

Concluzie

Acest aparat electrocasnic numit Beko WMB 51232PT e un aparat bun dacă ar fi să facem un raport calitate/preţ şi la un aşa preţ nu prea sunt alternative la fel de performante. Iar dacă aveţi un „patruped” pe acasă cu siguranţă aveţi nevoie de o maşină cu program de spălare special.

Te-ar mai putea interesa