Beko FSST62110DW, aragaz mixt alb

Aragazul Beko FSST62110DW este un model mixt, adică are cuptor electric și o plită pe gaz. Sunt destul de multe aragazuri mixte și sunt oferite de mai toate brandurile populare. Totuși, nu pot fi modele accesibile deoarece cuptoarele electrice sunt mai avansate decât cele pe gaz. Mâncarea gătită la cuptor are un gust foarte bun deoarece cuptorul e încălzit uniform, iar grill-ul electric e performant. Are chiar și rotisor dacă doriți să pregătiți un curcan, un pui sau cine știe ce carne.

Arată foarte bine și pe alb, dar există variante de la acest brand chiar și pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele au aprindere electrică la buton și nu e încă integrată ca la plitele incorporabile. Deci aveți nevoie de ambele mâini pentru a le aprinde, iar grătarul e realizat din 2 părți pentru a fi demontat mai ușor.

Puteți găti convențional, adică veți putea folosi simultan ambele funcții – încălzire superioară și încălzire inferioară. Acest stil de gătit se folosește pentru prăjituri, foietaje fine sau biscuiți. În timpul funcționării, cuptorul e iluminat și arzătoarele sunt oprite atunci când se stinge flacăra – siguranță.

Veți primi următoarele accesorii: capac din sticlă pentru plită, tavă standard, grătar pentru cuptor. În partea inferioară are un compartiment pentru tăvi dar se pot pune și ustensile. Nu orice aragaz oferă protecție pentru copii, iar această funcție va bloca butoanele pentru ca cei mici să nu modifice temperatura sau o funcție aleasă.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine, plita oferă un randament destul de ridicat, iar cuptorul are suficient de multe funcții. Are arzătoare foarte bune – High Efficiency Gas Burner. Panoul de control e destul de bine realizat, iar pictogramele sunt foarte utile.

Beko FSST62110DW e puțin mai mare decât alte modele, daică are o lățime de 60 cm și nu una de 50 cm. Se poate observa ușor că e puțin mai lat decât modelele foarte ieftine, astfel cuptorul și plita sunt mai spațioase. Alături de acesta aș alege o hote telescopică albă care nu trebuie să fie de la același brand, dar trebuie să fie una performantă dacă bucătăria e mai mare.

Te-ar mai putea interesa