Beko FSMT52320DXO, aragaz mixt cu design elegant pe inox

Aragazul Beko FSMT52320DXO arată destul de bine, de aceea am și pus poza de mai jos. Nu veți găsi prea multe prezentări cu acesta deoarece e disponibil abia de anul acesta. Cred că mulți dintre voi vă doriți un aparat mai eficient și performant. Cuptorul electric face diferența deoarece unul pe gaz nu coace atât de uniform. Rezultatele sunt vizibile dacă ați avut anterior un model cu cuptor pe gaz, iar unul multifuncțional nu trebuie neglijat. Oferă multe moduri de gătit care se adresează anumitor rețete și chiar nu e nevoie de aparate incorporabile dacă nu aveți un mobilier corespunzător.

Nu sunt multe aragazuri care pot fi luate în calcul și acesta costă destul de puțin pentru ce oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e alimentată cu gaz, dar tot are aprindere electrică pentru a ușura utilizarea sa. Arzătoarele sunt cele clasice și sunt de dimensiuni variabile. Bineînțeles, cel mai mare arzător e și cel mai puternic dar nu e de tip Wok. Sunt puține aragazuri care au arzătoare cu două inele de ardere.

Cuptorul e dotat cu grill, rotisor, interior iluminat, timer, ventilator și funcții de încălzire (convecție aer fierbinte, încălzire inferioară). În pachet sunt incluse destul de multe accesorii: capac din sticlă, tavă și grătarul de la cuptor. Nu trebuie neglijat faptul că are acel sertar în partea de jos în care puteți pune diverse (e dedicat vaselor, dar puteți pune și ustensile/tăvi de la cuptor).

Păreri pro și contra

Arată destul de bine cu capac din sticlă, finisaj pe inox/negru, timer digital și în partea jos puteți pune ustensile sau chiar vase. Poate fi folosit cu ușurință deoarece arzătoarele au aprindere electrică integrată. Nu are un buton special pentru aprinderea electrică, deci e suficient să apăsați și să rotiți butonul corespunzător.

Beko FSMT52320DXO e un aparat electrocasnic de dimensiuni medii care nu necesită poate mult spațiu pentru instalare, chiar dacă există variante de 50 cu 50 cm, acelea nu oferă un cuptor spațios și o plită lată. Acesta are o lățime de 50 cm, dar sunt și variante ceva mai late care pot fi utile.

Te-ar mai putea interesa