Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko FSM65330DAS, aragaz mixt pe antracit cu plită elegantă

Aragazul mixt Beko FSM65330DAS e de culoare neagră și butoanele chiar iasă în evidență cu acel finisaj argintiu. Timerul e în centrul atenției și cu el puteți seta durata de încălzire a fiecărui program. Nu poate fi un model accesibil pentru că are un cuptor destul de dotat, iar cu ajutorul ventilatorului veți pute găti mai bine orice preparat pentru că aerul cald e distribuit uniform. Alături de un astfel de aparat puteți alege o hotă decorativă ori una incorporabilă, în funcție de de mobilierul suspendat, ori poate că nu vă place prea mult mobilier.

Acesta face pare dintr-o generație nouă, motiv pentru care are un design ceva mai modern și nu sunt multe branduri care oferă aragazuri atât de arătoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aprinderea electrică integrată e tot mai des întâlnită la plitele pe gaz și ajută utilizatorul pentru că puteți folosi plita cu o singură mână. Pe când la alte plite, trebuie să mai apăsați un buton special. Acele arzătoare au sistem de oprire a gazului în caz că nu mai arde flacăra. Nu e echipat cu capac pentru plită și sunt incluse două tăvi care pot fi destul e utile.

Păreri pro și contra

Plita acestui model e mult diferit de restul, pentru că are o suprafață lucioasă și grilajele sunt individuale. Arzătoarele prezintă o eficiență destul de ridicată și nu cred că ați fi avut nevoie de unul Wok. Cuptorul e în centrul atenției pentru că e multifuncțional și în funcție de rețetă veți face alegerea corectă. Designul e unul inspirat și nu cred că ar fi arătat prea bine dacă ar fi fost totul pe negru. Chiar și acesta e un model cu clasă de eficiență A, astfel că factura la energie nu va fi foarte mare. În partea de jos nu se vede, însă are acel sertar pentru depozitarea vaselor ori a accesoriilor.

Beko FSM65330DAS e ceva mai lat decât multe alte modele ieftine, astfel că puteți pune orice vas pe plită și în cuptor e mai mult loc pentru preparate, adică pot fi folosite tăvi mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu