Beko FSM62530DXMS, aragaz cu gătire 3D

Aragazul mixt Beko FSM62530DXMS e unul dintre puținele modele premium de la acest brand și care le găsiți la un preț foarte bun. Se vede din poza de jos că are un panou de control mai elegant și care e caracteristic doar anumitor modele. Nu prea sunt multe de spus despre plită deoarece e una pe gaz, însă cuptorul e unul multifuncțional, adică are 8 funcții. O parte dintre funcții sale le știți deja, însă unele pot să fie chiar noi: gătire 3D, gătire convențională, grill cu ventilație, autocurățare catalitică etc.

Se vede destul de bine din poza de jos că e un model cu lățime ceva mai mare, dar care nu depășește 60 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O plită pe gaz oferă arzătoare cu randament superior și la acest aragaz sunt destul de eficiente. Arzătoarele sunt cele standard doar că au un consum mai mic de gaz. Grilajele sunt realizate din fontă pentru o durabilitate ceva mai mare, dar și cel din oțel sunt acceptabile.

Cuptorul are cele mai multe dotări și care ajută să obțineți mai ușor preparatul dorit: grill, iluminare cuptor, timer, ventilator, încălzire superioară și încălzire inferioară. Un model atât de mare oferă o plită generoasă și un cuptor încăpător – 72 litri, oricum tava o poziționați în funcție de preparat.

Păreri pro și contra

Motivul principal pentru care vă doriți acest aragaz e acela că are un cuptor cu mai multe funcții (multifuncțional). Cu alte cuvinte, are ceva mai multe tehnologii incorporate care v-ar putea ușura viața. Panoul de control e ceva mai diferit, dar nu și mai complicat. În manual sun explicate toate acele funcții de care vă ziceam anterior. Spre deosebire de alte plite, la aceasta aprindere electrică e integrată și se poate vedea că nu are un bun dedicat pentru ea.

Beko FSM62530DXMS e unul dintre cele mai bune modele lansate de acest brand și care are un preț mai mult decât decent. Alături de aceasta aș opta pentru o hotă pe inox care poate fi de la oricare alt brand, deci nu e o regulă.

Te-ar mai putea interesa