Beko FSM62320TXD, aragaz mixt cu capac din sticlă pentru plită

Aragazul mixt Beko FSM62320TXD are o plită pe gaz și un cuptor electric, astfel că veți obține cele mai bune rezultate. Cuptorul electric încălzește mai bine și mai uniform preparatul, iar ventilatorul ajută foarte mult. Sunt prezente ceva mai multe funcții pe acesta decât pe un model convențional. Panoul de control e bine organizat și avem butoane pentru diversele funcții sau pentru arzătoare. Bineînțeles, doar aragazurile multifuncționale pot oferi un afișa complet digital, adică fără acele butoane digitale.

Din imaginea pusă mai jos se vede că are un afișaj digital pentru timer iar această dotare e pentru cuptorul electric. Nu prea aș mai recomanda un aragaz cu alimentare completă pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita pe gaz e o alegere bună pentru că oferă acel randament, iar cu acele arzătoare speciale, chiar e interesantă. Unii preferă să renunțe complet la gaz deoarece preferă varianta mai comodă adică complet electrică. Îmi place designul per total și că s-a renunțat la vechiul capac metalic în favoarea unuia din sticlă care e și transparent. Bineînțeles, puteți s-l demontați dacă nu vă place și poate aveți gresie sau faianță pe perete.

Păreri pro și contra

Cuptorul oferă cele mai uzuale funcții de încălzire, dar și un timer care e perfect pentru preparate care le-ați mai făcute de numeroase ori. Astfel că nu trebuie supravegheat prea des aparatul, însă plite nu are o astfel de funcție pentru că e pe gaz, dar avem aprindere electrică. Veți găti destul de ușor cu un așa aparat și arată mult mai bine decât alte modele din acest buget. Mi-ar fi plăcut să văd un grilaj din fontă care ar fi fost mai solid, însă poate că nu vă deranjează nici cel din oțel.

Beko FSM62320TXD oferă posibilitatea să gătiți preparate cu aburi (produse de panificație), dar și altele pentru că doar are dotări bune: arzătoare cu eficiență ridicată, grill electric, mod de gătire convențională, 3D Cooking (gătire uniformă și rapidă) și altele. În total e vorba de 8 funcții foarte utile care poate le-ați mai văzut și la alte cuptoare.
În cazul în care sunteţi interesaţi de o alternativă atunci acest aragaz mixt e prezent pe piaţă de câţiva ani şi are multe recenzii pozitive.

Te-ar mai putea interesa