Beko FSHT62111GX, model pe gaz cu aprindere electrică

Beko FSHT62111GX e un aragaz modern de culoare inox dotat cu aprindere electrică așa încât să nu mai fie nevoie de utilizarea unei brichete. E un model sigur care se adresează celora interesați de un aparat care să arate bine și care să nu coste prea mult. Cred că de la distanță se poate vedea că e vorba despre un aparat premium, iar din apropiere constați același lucru.

Modelul acesta de la Beko are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care se descurcă formidabil la gătit.

Caracteristici

Alimentarea lui FSHT62111GX se face pe gaz, iar aprinderea electrică e una la buton, adică există buton special pentru aprindere.
Precum restul aragazelor moderne și acesta e unul sigur așa încât atunci când flacăra se stinge accidental și alimentarea cu gaz se oprește.

Avantaje

FSHT62111GX dispune de o garanție de 2 ani, dar prin intermediul unei promoții poți beneficia de 5 ani garanție. Perioada promoției e până în luna a opta a lui 2017.
Dispune de aprindere electrică ceea ce înseamnă că aprinderea se realizează de la butoanele aparatului.
E un aparat foarte sigur pentru că are siguranță la plită cât și la cuptor. În acest fel alimentarea cu gaz e întreruptă în care flacăra e stinsă în mod accidental.
Printre facilitățile sale premium se numără grill-ul și rotisorul. Iar, în cuptor mai găsim și alte accesorii cum ar fi grătarul și tava cuptorului.
Cuptorul e ușor de curățat având geam interior demontabil dotat cu Clean Zone.
Cuptorul are o capacitate medie de 59 litri, iar aparatul are niște dimensiuni ok de 85x60x60.

Dezavantaje

Aprinderea e una cu buton separat, deci nu e integrată în fiecare buton al arzătoarelor.
Nu are nici timer, dar poate că nici nu aveți nevoie de așa ceva.
Dacă alte aragazuri vine cu compartiment inferior pentru depozitarea diferitelor vase acesta nu are așa ceva.

Concluzie

Deci, dacă te interesează un aragaz care să arate excelent și care să vină la pachet cu diverse lucruri utile (rotisor, aprindere electric etc) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă vreți ceva pe alb atunci vă recomand modelul CSG62110DW care vine de la același brand.

Te-ar mai putea interesa