Beko FSGT62130DXO, aragaz pe gaz cu rotisor și grill

Aragazul Beko FSGT62130DXO e un model simplu, adică are alimentare pe gaz care îi dă un plus de randament. Totuși, există aragazuri moderne cu inducție, însă prețul poate fi chiar și cu 50% mai mare (depinde cu ce model de aragaz îl comparăm). Din poza de jos se poate observa că are aprindere integrată (acele două butoane de pe margini). Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite și nu e prezent nici un arzător cu 2 inele de ardere. Oricum, are arzătoare eficiente care oferă o putere mai mare și un consum mai mic de gaz.

Sunt destul de multe aragazuri accesibile doar că nu toate arată la fel de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita mi se pare suficient de spațioasă pentru a putea pune chiar și vase mari, iar doar plitele de 50×50 cm sunt foarte mici. Aceasta e dotată cu siguranță și aprindere electrică. Ambele sunt foarte importante atunci când vreți să o folosiți și să nu întâmpinați probleme. Cablul de alimentare pentru sistemul de aprindere e destul de scurt și e bine să aveți o priză în apropierea aragazului. Grătarul acestei plite e împărțit în două pentru a ușura demontarea sa.

Cuptorul are și el alimentare pe gaz și aprindere electrică (butonul e în partea stângă). Pentru a folosi cuptorul sau unul dintre arzătoare trebuie să vă folosiți de ambele mâini (nu e aprindere integrată ca la plitele incorporabile). Puteți supraveghea mâncarea gătită în interiorul cuptorului cu ajutorul iluminării interioare. În pachet sunt incluse: capacul din sticlă, tava universală și grătarul cuptorului.

Păreri pro și contra

E destul de elegant și se datorează finisajul pe inox cu negru, capacului din sticlă și altor finisaje. Cele mai accesibile aragazuri sunt cele pe alb și nu oferă doar capac metalic, aprindere clasică cu brichetă. Nu prea aveți ce să-i reproșați, doar că putea fi ceva mai ieftin pentru cei care au un buget limitat și își doresc un aparat modern.

Beko FSGT62130DXO merită încercat pentru e mai ieftin decât două aparate incorporabile (plită + cuptor), doar că are un cuptor pe gaz.

Te-ar mai putea interesa