Beko FSGT62110GWO, aragaz ieftin cu aprindere electrică

Aragazul Beko FSGT62110GWO face parte dintr-o serie nouă motiv pentru care are un design mai plăcut. Din poza de jos se vede că are niște butoane suplimentare, comparativ cu panoul de control al celui mai accesibil aragaz. Cu alte cuvinte, acest model are aprindere electrică la plită și cuptor, iar butoanele sunt puse lângă butoanele de aprindere. Timerul nu lipsește nici el și e foarte important atunci când gătiți cu ajutorul cuptorului dar nu puteți fi tot timpul atent la acesta.

Sunt destule modele care pot concura cu acesta, dar nu toate sunt și accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alternative sunt modelele premium care costă mai mult datorită unor dotări speciale (5 arzătoare, Wok, ventilator, diverse funcții de gătit). Nu sunt aragazuri cu 5 arzătoare care să fie ieftine, ci doar variante scumpe pentru bucătari profesioniști, dar și așa nu cred că le-ați folosi.

Cuptorul său e dotat cu următoarele: grill, rotisor, aprindere electrică și siguranță. Aprinderea electrică ușurează utilizarea sa dar nu e integrată la acest tip de aparat, ci doar la plitele incorporabile am văzut o aprindere ceva mai simplă. Are capac din sticlă de aceea nici nu se vede în poza de sus, iar acela poate fi demontat sau chiar nu trebuie pus dacă nu-l doriți.

Păreri pro și contra

Puteți găti orice datorită grill-ului și rotisorului. E un model mare cu interior generos, iar pe plită se pot pune chiar și vase mari deoarece spațiul dintre arzătoare e generos. Poate fi folosit cu ușurință datorită controlului mecanic și sunt puține aragazuri cu control digital. Un pachet de incorporabile e mult mai scump dar depinde și ce fel de mobilier aveți.

Beko FSGT62110GWO e unul dintre cele mai noi apariții de la acest brand și care se adresează celor cu un buget generos. Nu aș putea spune că oferă mai mult decât alte aragazuri în același buget, dar poate că vă place cum arată și nu aveți alt brand favorit. Grătarul plitei poate fi demontat cu ușurință deoarece e din două bucăți ca la multe alte aragazuri noi.

Te-ar mai putea interesa