≡ Meniu

Beko FSGT62110DXO, aragaz de 60 cm

Aragazul Beko FSGT62110DXO e unul dintre puținele modele pe gaz care au capac din sticlă. Se vede din poza de jos că are un panou de control mecanic cu butoane pentru aprinderea electrică. Cuptorul are și el un butoane dedicate de unde poate fi pornit, alese diverse funcții. Bineînțeles, există aragazuri cu mai multe funcții dar acelea sunt electrice sau mixte. Cele mixte sunt interesante pentru că pot beneficia de un cuptor multifuncțional.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul doar tipul alimentării și finisajul pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Atât plita cât și cuptorul sunt alimentate cu gaz, de aceea randamentul e așa de bun. Cu alte cuvinte, mâncarea are un gust mai bun dacă e pregătită pe o plită cu gaz. Mă refer la toată mâncarea care trebuie friptă la flacără, dar și la cuptor e destul de gustoasă. Plita nu are prea multe tehnologii sau funcții pentru că e pe gaz, dar siguranța e foarte importantă atunci când se stinge accidental flacăra.

Cuptorul are rotisor, grill, un volum de 59 litri și aprindere electrică. Aprinderea electrică e evidentă datorită acelor butoane aflate sub butoanele arzătoarelor.

E un model destul de bun dacă e să luăm în calcul ce oferă în acest buget. E puțin mai mare decât cele cu lățime de 50 cm, dar acest aspect oferă două avansate care nu trebuiesc neglijate: plită și cuptor mai spațioase.

Păreri pro și contra

Are un design premium datorită culorii și capacului realizat din sticlă. Combinația de culori negru cu inox e destul de plăcută, în special dacă aveți alte aparate similare (cu design modern). Are o plită mare pe care se pot pune vase de dimensiuni generoase, iar grătarul e compus din două bucăți.

Beko FSGT62110DXO poate înlocui orice model mai vechi și se pare noile aragazuri nu mai au sertar interior, ci au alte dotări. Totuși, dotările țin de modelul ales în parte sau chiar de brand. Bineînțeles, un producător mai renumit va oferi un aparat mai competitiv pe piața actuală și prețul va fi corespunzător caracteristicilor tehnice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu