Beko FSGT52110DXO, aragaz pe inox

Aragazurile pe inox sunt puțin mai scumpe decât cele pe alb, iar o recomandare accesibilă ar fi Beko FSGT52110DXO. Acesta se potrivește într-o bucătărie cu aparate moderne și care sunt pe aceeași culoare. Bineînțeles, alături de acesta doar un capac din sticlă arată bine, pentru că e vorba de un design elegant. Astfel se vede mai bine gresia de pe perete sau ce ați ales să puneți pentru a proteja perete de micile accidente.

Dacă acest model vi se pare că are un preț puțin peste buget, atunci ar trebui să alegeți unul cu mai puține dotări sau pe alb dacă nu vă deranjează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea acestui model e pe gaz, dar are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere al arzătoarelor. Așa au mai toate aragazurile performante și nu cred că vă deranjează că acel cablu nu e foarte lung. Puteți să nu vă folosiți de acel sistem și aprinderea arzătoarelor se poate face cu ajutorul brichetei. Alegerea aceasta depinde de voi și cât de mult vreți să vă simplificați utilizarea sa.

Aparatele incorporabile sunt ceva mai avansate, de aceea și prețul e mai mare. Cu alte cuvinte, sunt prezente ceva mai multe dotări și funcții. Toate aparatele noi au siguranță care opresc alimentarea la stingerea flăcării.

Cuptorul e unul cu multe dotări chiar dacă e pe gaz, pentru că are rotisor, timer, iluminare și siguranță. Sub acesta se află un sertar pentru vase.

Păreri pro și contra

Din poza de sus se observă ușor că are ceva mai multe butoane decât un model clasic deoarece are timer și aprindere electrică pentru plită și cuptor. Acesta se adresează celor care vor doar alimentare pe gaz (datorită randamentului mai bun și poate că nu aveți o priză în apropiere). Pentru un cuptor electric e bine să aveți o tensiune stabilă, adică fără fluctuații.

Beko FSGT52110DXO nu e un model chiar atât de mic, dar există și variante cu lățime de 60 cm, adică plita și cuptorul vor fi puțin mai spațioase. Pentru aceasta aș alege o hotă modernă care e tot pe inox, pentru a se asorta mai bine.

Te-ar mai putea interesa