Beko FSGT52110DWO, aragaz ieftin cu aprindere electrică

Aragaz Beko FSGT52110DWO arată destul de bine chiar dacă e pe alb și cred că de aceea vreți acest model și nu altul. Pe lângă aprinderea electrică, acest model dispune și de rotisor. Cu fiecare generație, producătorii oferă dotări tot mai bune pentru a fi o alternativă mai atractivă decât un pachet de 2 incorporabile (cuptor și plită). Nu e vorba de un model mare pentru că lățimea sa e de numai 50 cm. Un aragaz cu lățime mai mare oferă o plită mai spațioasă și un cuptor mai încăpător.

Ar fi fost interesant un pachet promo cu hotă, că doar aveți nevoie de una incorporabilă sau decorativă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e vorba de un model cu alimentare mixtă, adică cuptorul e tot pe gaz. Totuși, există un cablu pentru aprinderea electrică a plitei și cuptorului. Cuptorul are un rotisor pentru cei care doresc să gătească ceva diferit și gustos pentru cei dragi. Acesta e iluminat dacă doriți să puneți ceva pe carne și să vedeți mai bine interiorul în timpul funcționării.

În partea inferioară are un sertar pentru a depozita vase dar voi îl puteți folosi chiar și pentru a pune altele. Chiar dacă nu e un aparat incorporabil, arată foarte bine și poate fi pus aproape oriunde (depinde unde vine hota).

Păreri pro și contra

Dotările sunt tot mai bune cu fiecare generație, dar și designul e mai plăcut. Grătarul poate fi luat jos cu ușurință datorită faptului că e împărțit în două. Poate că nici nu aveți de curățat pe lângă toate arzătoarele și nu e nevoie de o soluție specială de curățare, pentru că suprafața e ușor de curățat. Cuptorul e dotat cu iluminare pentru a supraveghea mai bine mâncarea și timerul chiar e ideal pentru cei care nu pot sta tot timpul lângă acest aragaz.

Beko FSGT52110DWO se potrivește într-o bucătărie modernă și nu una în stil retro. Pentru acesta nu e nevoie să citiți manualul de instrucțiuni deoarece nu e cu mult mai diferit față de altele, dar există îmbunătățiri față de aragazurile foarte vechi.

Te-ar mai putea interesa