Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko FSE62134DCR, aragaz mixt pe bej

Aragazul mixt Beko FSE62134DCR e un model special și se vede după panoul de control. Butoanele din dreapta sunt cele ale plitei, iar cele din stânga sunt pentru cuptor (setare timer, reglare temperatură și selectare program). Sunt utilizatori care preferă stilul modern adică culori precum alb, negru sau argintiu, iar la polul opus sunt cele ca cel de de jos cu finisaj pe bej. Plita e pe gaz și e acoperită de grilaje din fontă care sunt ceva mai groase decât cele din oțel și oferă o bună stabilitate vaselor. Aveți mult loc pe ea pentru că are o lățime de 60 cm și se vede din poză.

Designul acestui aparat electrocasnic e unul rustic și e evident după culori și forme. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Plita e una pe gaz și se observă ușor după cum arată, iar un randament mai bun e oferit de plitele electric cu inducție. Acele aragazuri sunt moderne și pot costa cu cel puțin 50% mai mult. Siguranța oprește alimentarea cu gaz dacă flacăra cu mai arde pentru a împiedica scurgerile de gaz. Arzătoarele sale sunt cele standard fără inel de ardere suplimentar, însă aprinderea electrică e integrată.

La cuptor avem o alimentare complet electrică și aceste variante cred că vor domina piața pentru că încălzesc mai uniform, dar mai sunt și cele doar cu 4 funcții.

Păreri pro și contra

Cuptorul acestui aragaz chiar oferă mai multe funcții de încălzire deoarece și dotările sunt ceva mai bune, de aceea e unul multifuncțional. E vorba de acel ventilator care distribuie uniform aerul cald pentru ca preparatul să fie bine pătruns. E puțin cam dificil să găsiți o hotă care să se potrivească cu acest aragaz, motiv pentru care eu v-aș recomanda chiar una de culoare neagră sau antracit.

Beneficiază de arzătoare cu eficiență ridicată astfel că preparatele au gust foarte bun și se economisesc bani. Beko FSE62134DCR are un capac pentru plită din sticlă și chiar dacă nu se vede din poză, cu acela arată foarte bine și capacul din tablă chiar nu mai e atractiv.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu