Beko FSE62110DX, aragaz mixt cu capac din sticlă

Aragazul Beko FSE62110DX nu este unul clasic, ci unul de tip mixt, adică are plită pe gaz și cuptor electric. Această combinație este foarte bună deoarece veți obține rezultatele dorite iar prețul aparatului nu e foarte mare. Spun asta pentru că aragazurile electrice sunt ceva mai scumpe și poate că nu veți fi mulțumiți de o plită electrică. Cel mai bun raport randament/preț e oferit de plitele pe gaz de aceea ar trebuie să luați în calcul un astfel de aragaz. Cuptoarele pe gaz mi se par destul de primitive deoarece nu veți obține rezultate perfecte indiferent cum veți pune tava sau cum veți seta temperatura.

Nu costă mult pentru ce oferă și funcția Booster e un plus pentru acest tip de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita pe gaz are 4 arzătoare de dimensiuni diferite, iar acestea au siguranță care e destul de importantă atunci când se stinge accidental flacăra. Cuptorul acestui aragaz e unul cu grill, iluminare interioară, funcție de curățare cu abur numită Steam Shine (multe aragazuri performante o au sau au una similară), siguranță, volum de 59 litri, clasa energetică A și funcție de gătire numită convecție aer fierbinte. Nu e vorba de un cuptor multifuncțional și nici nu putea fi în acest buget.

Accesoriile incluse sunt următoarele: o tavă, grătarul pentru cuptor, capacul din sticlă. În general, capacul pentru plită e metalic, dar cel din sticlă arată mai bine sau, mai bine zis, nu iasă chiar așa de mult în evidență. Ca și o caracteristică specială, aragazul are un mod de gătire convențională care vă ajută să obțineți rezultatele dorite. Bineînțeles, aceasta poate fi folosită atunci când coaceți prăjituri, foietaje fine sau biscuiți.

Păreri pro și contra

Are un preț corect pentru ce oferă și cum arată. Plita e suficient de mare pentru a putea pune orice vas pe ea. Cuptorul oferă rezultate bune indiferent ce vreți să gătiți sau să coaceți.

E loc de mai bine, de aceea există și aragazuri mult mai scumpe, care se adresează celor cu pretenții mai mari. Beko FSE62110DX a fost conceput pentru cei care vor ceva performant într-un buget modest.

Te-ar mai putea interesa