Beko FSE52120DWO, aragaz cu ventilator și cuptor electric

Un aragaz mixt ca și Beko FSE52120DWO e recomandarea mea pentru cei care vor un aparat modern dar accesibil în bucătărie. Chiar nu e nevoie de un aragaz mai scump deoarece acesta are un cuptor multifuncțional, adică vine cu 6 funcții interesante și utile. de aceea, are și ceva mai multe butoane decât un model clasic care nu e cu mult mai ieftin. Nu merită să alegeți un aragaz doar pe gaz cât timp vreți să preparați și prăjituri din când în când.

Sunt destul de multe aragazuri pe piață și tot mai multe branduri le oferă, dar nu are sens să vă îndreptați atenția spre cele foarte ieftine ori foarte scumpe, optați pentru segementul mijlociu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aragaz e unul dintre cele mai reușite variante în acest buget și care are o plită pe gaz cu 4 arzătoare puternice. Aceste plite nu oferă arzător Wok, eventual doar aragazurile profesionale cu mai multe arzătoare oferă acel arzător special. Îmi plac plitele pe gaz datorită randamentului ridicat, dar sunt și cele cu inducție care costă mult mai mult. În funcție de tipul alimentării sau posibilități, veți face alegerea potrivită.

Siguranța la arzătoare a devenit una standard pentru a opri alimentarea în cazul stingerii accidentale a flăcării. Cuptorul său electric nu e unul clasic, ci unul cu următoarele: grill, timer, iluminare, convecție aer fierbinte, ventilator, încălzire superioară și inferioară. Toate acestea ajută la prepararea unei prăjituri sau chiar a unei fripturi.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are dotări numeroase, aparatul nu e foarte mare, adică are o lățime de 50 cm. Sunt și cuptoare cu adâncime de 50 cm, dar acelea nu prea oferă nimic interesant plus că mobilierul permite să puteți aparate cu adâncime de 60 cm. Cuptorul multifuncțional e un plus și nu orice aragaz accesibil îl are.

Beko FSE52120DWO e unul dintre cele mai atractive aparate de pe piață și nu aș putea spune că există un alt model mai bun în același buget. Acest brand oferă aparate electrocasnice cu dotări conforme pieței și designul lor e unul plăcut, chiar nu aveți ce să-i reproșați.

Te-ar mai putea interesa