Beko FDM62130DXMS, aragaz cu 2 cuptoare

Beko FDM62130DXMS e unul dintre puținele modele care oferă două cuptoare. Sunt modele care vă permit să gătiți mai multe preparate simultan, însă când preparatele sunt diferite, poate că nu ați vrea să se amestece mirosurile. Aparatul are aceleași dimensiuni ca și un model clasic, arată diferit și vă poate fi de folos. Îmi place această idee și cred că vom vedem mai multe astfel de aparate. Nu prea are sens să aveți o capacitate foarte mare pentru un singur preparat, însă depinde și de stilul de gătit.

Combinația de negru cu inox e cea mai populară și sunt evidențiate anumite părți ale aparatului: ușă, panou de control, grilaj, mânere. După cum am menționat, aragazul are un preț destul de piperat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În manual sunt prezente diverse informații care vă pot fi de folos pentru a folosi mai ușor aparatul și rezultatele se văd. Un aragaz convențional e inferior și plita pe gaz e o alegere bună dacă țineți la un randament superior. Aveți timer pentru a seta timpul necesar pentru acel preparat care l-ați mai gătit și în trecut, însă e bine să monitorizați preparatul (aveți și lumină interioară). Grilajul plitei e solid pentru că e realizat din fontă și e ceva mai gros decât cel din oțel.

Păreri pro și contra

Are o plită echipată cu arzătoare foarte bune deoarece oferă o eficiență sporită. Cuptorul are funcție de autocurățare catalitică astfel că trebuie să porniți programul corespunzător o dată pe lună, iar voi puteți spăla cu ușurință pereții. Avem o mulțime de funcții de gătit, iar pictogramele lor sunt prezente pe marginea butoanelor. Acest compartiment e iluminat în cazul în care vreți să monitorizați mai bine programul.

Beko FDM62130DXMS arată bine și alături de el se poate alege o hotă pe inox chiar și decorativă dacă vă place ceva mai modern și performant. Poate că din poze nu se vede, dar cuptorul de sus e puțin mai mic. Totuși, se vede și după sticlă că e mai mare cel de jos și are ventilator pentru distribui mai bine aerul cald.

Te-ar mai putea interesa