Beko DVN06430X, mașină de spălat vase cu inox antiamprentă

Mașina de spălat vase din imagine este Beko DVN06430X și reprezintă o alegere bună în special dacă vă place un finisaj mai modern – inox antiamprentă. Aveți de ales între două modele identice, singura diferență fiind culoarea – alb sau inox (cel de jos). Bineînțeles, prețul nu va rămâne același și poate puteți profita de o promoție destul de avantajoasă. Este un model standard și care nu necesită un corp special pentru instalare ori un front pentru ușa sa.

Poate fi pusă oriunde în bucătărie și este necesar doar un spațiu cu lățime de 60 cm, adică poate fi pusă chiar și în locul mașinii de spălat rufe, dacă nu o mai doriți în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu este o mașină compactă (Slim), ci este una clasică și se vede din poze că are o lățime mare. Motiv pentru care poate spăla până la 14 seturi, iar opțiunea de încărcare la jumătate este ideală pentru mai puține articole și un consum mic de resurse. Se poate seta treapta de temperatură în funcție de gradul de murdărie (5 trepte).

Păreri pro și contra

Are un consum mic de energie și se vede după clasa de eficiență energetică. Cu tehnologia Automatic Door Opening, aparatul permite pătrunderea aerului natural la finalul programului pentru rezultate mai bune și mai rapide. O tehnologie similară am văzut și la alți producători, doar că are o altă denumire. Oferă un sistem de spălare cu două jeturi și pentru vase puțin murdare puteți alege programul scurt de numai 58 minute numit Quick&Shine. Puteși alege cu cât să amânați programul fie pentru că sunteți plecați, fie pentru că nu aveți timp pentru el.

Aveți opțiunea de încărcare la jumătate care ar trebuie să fie o funcție standard pe mai toate aparatele, în special cele mari. Beko DVN06430X este un aparat care poate fi folosit zilnic și va fi de folos chiar și după o vizită a musafirilor, deoarece acum aveți unde să puneți numeroasele vase și pahare. Nu mai trebuie să petreceți mult timp în bucătărie pentru că mașina de spălat este un ajutor în plus.

Te-ar mai putea interesa