Beko DVN06430W, mașină de spălat vase clasa D

Mașina de spălat vase din imagine este unul din două modele disponibile, Beko DVN06430W fiind varianta albă. Există și o alternativă similară ca preț și specificații, doar că designul exterior este pe inox. Arată diferit față de modelele care se incorporează, adică avem un design exterior și un panoul de control care este vizibil tot timpul. Poate că vă place o interfață clasică și controlul nu este doar mecanic, ci și digital datorită afișajului din dreapta.

Voi decideți dacă acest model este pe placul vostru, iar clasa de eficiență este D. Aceasta fiind nouă clasă valabilă din 2021, anterior a fost A+++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un model cu lățime de 60 cm, are un interior generos și capacitatea sa este dată și de coșurile sale. O capacitate de 14 seturi este perfectă pentru o familie, în special dacă vreți să spălați o singură dată toate vasele la sfârșit de zi. Poate că la final de zi nu ați mai vrea să stați în bucătărie și să spălați vasele după musafiri, acum aveți un aparat automat care oferă rezultate bune. Alegerea programului este foarte importantă deoarece trebuie să țineți cont de gradul de murdărie.

Pornirea programelor poate fi programată, adică se poate amâna cu câteva ore în caz că aveți alte planuri și nu puteți fi prin preajmă.

Păreri pro și contra

Are sistemul Automatic Door Opening pentru o uscare mai eficientă la finalul programului, adică se folosește de aerul natural la uscarea conținutului. O mașină cu lățime 60 cm are funcție de încărcare la jumătate, pentru a putea spăla mai puține vase și să nu așteptați până ziua următoare când veți avea suficiente vase să umpleți coșurile. Programul rapid Quick&Shine este ideal dacă vreți să spălați vase care nu sunt atât de murdare și durata sa este de numai 58 minute.

Beko DVN06430W este un aparat care puteți să-l alegeți cu încredere deoarece va fi un ajutor în bucătărie ca multe alte aparate. Îmi place coșul pentru tacâmuri deoarece este unul flexibil, adică puteți face loc în coșuri și pentru alte articole.

Te-ar mai putea interesa