Beko DTC36610W, mașină de spălat vase cu 6 seturi

Nu sunt multe mașini de spălat vase ca și Beko DTC36610W, deoarece majoritatea au capacitate de 9 seturi sau chiar mai mare. Sunt destule branduri care oferă variante similare, dar nu toate sunt la fel de populare și variantele ca și cel de jos sunt chiar puține. Nu sunt mulți cei care vor un astfel de model, deoarece în același buget ar putea lua un model ceva mai mare sau chiar incorporabil. Până la urmă alegerea finală depinde și de spațiul disponibil, nu de buget.

Dacă aveți spațiu și veți alege un model mai mare, atunci alegeți unul cu opțiune de încărcare la jumătate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Suportă cel mult 6 seturi, dar un singur set conține mai multe tipuri de vase. Voi puteți spăla chiar și tacâmuri ori pahare dacă doriți deoarece interiorul e destul de încăpător. Nu are nevoie de mai multe programe de spălare, consider că cele 6 sunt suficiente. E evident că are un control electronic deoarece are doar butoane senzitive.

Pe acel panou de control sunt prezente un ecra digital care arată timpul de spălare rămas, indicator sare și opțiunea de încărcare la jumătate. Chiar dacă e vorba de un model mic, puteți spăla și mai puține vase, accesorii ale unor aparate, tacâmuri sau pahare. În orice mașină de spălat se pot pune toate acestea datorită coșurilor sale dar alte variante mai mari pot oferi un interior ceva mai flexibil pentru că au mai multe coșuri sau coșuri mai mari.

Păreri pro și contra

Oferă un program special pentru pahare, un program cu consum foarte redus, motor ProSmart Inverter (nivelul de zgomot e redus), opțiune de încărcare la jumătate (ideal dacă aveți de spălat puțin). Ocupă destul de puțin spațiu datorită dimensiunilor reduse și poate fi instalat cu ușurință, aproape oriunde (chiar și pe blat). Pentru instalare trebuie să aveți alimentare cu apă și o scurgere la canal.

Beko DTC36610W merită ales chiar dacă e puțin mai scump, deoarece consumă foarte puțin, are control electronic și poate fi folosit de oricine pentru că panoul de control nu e foarte complicat.

Te-ar mai putea interesa