Beko DSS05011X, mașină de spălat vase semi-incorporabilă

Mașinile de spălat vase sunt tot mai populare prin bucătării deoarece sunt accesibile și arată foarte bine. Modelul Beko DSS05011X și se vede destul de bine după cum arată pentru că e foarte elegant. Afișajul LED e destul de vizibil iar pictogramele prezente pe acesta ușurează folosirea aparatului. Opțiunea de Flexible HalfLoad ajută la spălarea unei cantități inferioare de vase dar voi puteți pune și accesoriile unor aparate din bucătărie.

Din poza de jos se vede destul de bine că doar panoul de control e pe inox deoarece nu discutăm de un model standard, dar și acele variante sunt destul de reușite și nu costă mai mult ori mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestei mașini de spălat e una generoasă dar se poate spăla și cu jumătate de resurse pentru zilele în care nu ați gătit mult. Poate fi utilă chiar și pentru o familie mai numeroasă și veți reduce din timpul petrecut în bucătărie. Acest aparat poate veni chiar și în ajutorul celor care nu au mult spațiu pentru depozitarea vaselor, adică nu aveți o chiuvetă foarte mare. Astfel, puteți pune vasele murdare în ea și când e plină porniți programul corespunzător gradului de murdărie.

Pe panoul de control sunt prezente programele de spălare standard și câteva mai speciale: Quick&Shine și Clean&Shine.

Îmi plac modelele care au un coș special pentru tacâmuri, coșuri ajustabile ori pliabile. Bineînțeles, acestea sunt dotări speciale care nu le găsiți chiar pe orice model. Dimensiunile aparatului diferă în funcție de capacitatea de spălare (seturi), iar la fel de mare poate fi una și cu 9 seturi. Mașinile cu lățime de 60 cm au capacitate de 13 și 14 seturi (depinde cât de înghesuite sau organizate sunt coșurile).

Păreri pro și contra

Aceasta arată foarte bine alături de alte aparate pe inox deoarece are un un design plăcut cu timer digital. Doar panoul de control va fi vizibil, pe când la cele complet incorporabile sunt complet ascunse (se pune un panou frontal ca mobilierul și un mâner orizontal). Consumul de energie rămâne scăzut la cele mai multe programe, dar nu cred că sunteți interesați de acest aspect.

Beko DSS05011X e un aparat nu foarte lat și de aceea nu va ocupa mult spațiu din mobilier. Oricum, trebuie să luați un corp la comandă pentru acesta cu o lățime de numai 45 cm, că doar nu are cea mai mare capacitate de pe piață.

Te-ar mai putea interesa