Beko DSN6635X, mașina de spălat vase

Mașina de spălat vase Beko DSN6635X e un aparat electrocasnic util în bucătărie în special că vă poate scuti de spălatul vaselor. Deci nu veți pierde prea mul timp în bucătărie și spre deosebire de altele poate spăla multe vase – 13 seturi. Dacă nu știți cât înseamnă acesta, 1 set conține o farfurie de supă, o farfurie întinsă, o farfurie desert, un pahar, o cană, un cuțit, o lingură, o furculiță și o linguriță. Deci toate acestea înmulțite cu trei. În cazul în care considerați că nu aveți de spălat chiar așa de mult, însă niciodată nu veți ști când veți avea nevoie de un plus de capacitate de spălare, există modele cu mai puține seturi. Din poză se observă că e un model incorporabil dar numai parțial, deci poate fi pusă sub blat în cazul în care aveți acea zonă decupată. DSN6635X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Sper că v-ați făcut o idee despre cât ar însemna 13 seturi. Se observă că are un LCD generos deci vine și cu un control electronic. E normal să vină cu o astfel de dotare deoarece veți supraveghea mai bune programul. Are 6 programe interesante: intensiv, rapid, auto, bio/eco, prespălare și quick&clean. Puteți seta temperatura după preferințe deoarece are 6 trepte. Clasele de eficiență sunt după cum urmează: A la uscare, A la spălare și A++ la consumul de energie. Acesta resupune un consum energetic de 0.92 kWh la un ciclu de spălare, iar consumul de apă e de circa 10l.

La panoul de control are: programare întârziată, timp rămas, indicator pentru finalizare program etc. Accesoriile incluse nu sunt multe dar sunt cele necesare: compartiment sare și coș tacâmuri. Pe partea de design, modelul Beko DSN6635X e destul de simplă deoarece e o mașină incorporabilă, iar culoarea alează e una elegantă – inox cu finisaj anti-amprentă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate spăla multe tacâmuri și farfurii, consum corespuzător, inox anti-amprentă și control electronic.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Beko DSN6635X e o posibili recomandare și cu siguranță e utilă în orice bucătărie care se gătește mult, iar dacă nu obișnuită să spălați după fiecare masă, o astfel de mașină poate să vă ușureze munca de pe o zi. Deci puteți spăla vasale chiar și la sfârșitul zilei, astfel veți economisi bani, timp și vă veți folosi de întreaga sa capacitate de spălare.

Un comentariu la „Beko DSN6635X, mașina de spălat vase”

  1. in foto nu se vede ca in partea de jos fata are un spatiu gol,adica e mai putin adanca cu 9 cm si ramane o diferenta
    in specificatiile tehnice spune ca are protectie antiinundatie,iar eu m-am inundat
    a fost o neglijenta la montare ( un dop nescos de la evacuare ),dar daca avea protectie antiinundare trebuia sa opreasca alimentarea automat

Lasă un comentariu