Beko DSN4533FX, mașina de spălat vase incorporabilă

Beko DSN4533FX e un model parțial incorporabil, deci pe ușa nu nu poate fi montată o parte din mobilier pentru a se asorta mai bine cu mobilierul. O mașină de spălat vase cu capacitate de 12 seturi, eficiență A++ și cu 5 programe poate fi ideală pentru voi și familiile voastre. Chiar dacă nu e complet incorporabilă, mie mi se pare destul de funcțională iar acel control mecanic e destul de bine realizat. La unele mașini e prezent un control electronic care, bineînțeles, oferă mai multe și poate fi folosit parcă mai ușor. Designul acestui model e destul de reușit iar combinația de culori e bine aleasă.

Nu e chiar așa de ieftină, costă aproape cât o mașină de spălat rufe și e la fel de utilă ca una. Doar că aceasta o puteți pune în bucătărie și poate spăla vasele, tacâmurile și paharele de pe întreaga zi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

După cum am precizat mai sus, are o capacitate de 12 seturi care e una destul de mare dar nu e cea mai mare. Cu alte cuvinte, există aparate mult mai performante și dotate, iar prețul e unul corespunzător. Clasa A++ la consumul de energie e excelentă pe când la uscare și spălare are A.

E evident din poza de sus că are un control mecanic. Cele cu control electronic dispun și de un LCD generos pe care se pot vedea opțiunile alese. Are programe interesante: intensiv, bio/eco, prespălare și câteva programe speciale. Alte dotări ale sale sunt: tehnologia Active Ventilation, control exces apă, programare întârziată și indicator sare. La un cilu de spălare consumul de curent e undeva la 0.91 kW.

Plusuri: capacitate mare de spălare, consum redus de energie, destule programe, ușor de folosit și e fiabilă.
Minusuri: nu oricine și- poate permite.

Beko DSN4533FX nu e alegere foarte ieftină dar cu siguranță e o alegere inteligentă. Dacă nu aveți un producător favorit nu văd de ce nu alegeți acest model deoarece mie mi se pare destul de reușit. Poate că mobilierul din bucătărie nu e suficient de bun pentru incorporabile, de aceea ar fi bine să alegeți un model clasic care poate fi pus oriunde.

Lasă un comentariu