Beko DSN4533FX, mașina de spălat vase incorporabilă

Beko DSN4533FX e un model parțial incorporabil, deci pe ușa nu nu poate fi montată o parte din mobilier pentru a se asorta mai bine cu mobilierul. O mașină de spălat vase cu capacitate de 12 seturi, eficiență A++ și cu 5 programe poate fi ideală pentru voi și familiile voastre. Chiar dacă nu e complet incorporabilă, mie mi se pare destul de funcțională iar acel control mecanic e destul de bine realizat. La unele mașini e prezent un control electronic care, bineînțeles, oferă mai multe și poate fi folosit parcă mai ușor. Designul acestui model e destul de reușit iar combinația de culori e bine aleasă.

Nu e chiar așa de ieftină, costă aproape cât o mașină de spălat rufe și e la fel de utilă ca una. Doar că aceasta o puteți pune în bucătărie și poate spăla vasele, tacâmurile și paharele de pe întreaga zi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

După cum am precizat mai sus, are o capacitate de 12 seturi care e una destul de mare dar nu e cea mai mare. Cu alte cuvinte, există aparate mult mai performante și dotate, iar prețul e unul corespunzător. Clasa A++ la consumul de energie e excelentă pe când la uscare și spălare are A.

E evident din poza de sus că are un control mecanic. Cele cu control electronic dispun și de un LCD generos pe care se pot vedea opțiunile alese. Are programe interesante: intensiv, bio/eco, prespălare și câteva programe speciale. Alte dotări ale sale sunt: tehnologia Active Ventilation, control exces apă, programare întârziată și indicator sare. La un cilu de spălare consumul de curent e undeva la 0.91 kW.

Plusuri: capacitate mare de spălare, consum redus de energie, destule programe, ușor de folosit și e fiabilă.
Minusuri: nu oricine și- poate permite.

Beko DSN4533FX nu e alegere foarte ieftină dar cu siguranță e o alegere inteligentă. Dacă nu aveți un producător favorit nu văd de ce nu alegeți acest model deoarece mie mi se pare destul de reușit. Poate că mobilierul din bucătărie nu e suficient de bun pentru incorporabile, de aceea ar fi bine să alegeți un model clasic care poate fi pus oriunde.

Te-ar mai putea interesa