Beko DSN4532FX, mașină spălat vase

Mașinile de spălat vase sunt foarte utile deoarece fac treaba în locul tău după fiecare masă, iar modelul Beko DSN4532FX cred că ar fi excelent din moment ce e vorba despre o mașină de spălat vase semi-incorporabilă. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele caracteristici ale acestui model ar fi eficiența (clasa de eficiență A+ pe partea de consum de curent, iar A pentru spălare și uscare), multitudinea de programe și capacitatea mare de seturi.

Poze

E un model de culoare inox antiamprentă care poate fi parțial incorporat. Panoul de comandă e poziționat așa încât să poată fi accesat cu ușurință, iar despre controlul electrocasnicului trebuie știut că e unul electronic. Are și un indicator de sare, iar de pe acel panou poate fi setată și întârzierea.

Beko DSN4532FX
Aparatul

Specificaţii tehnice

Mașina Beko DSN 4532FX vine cu o foarte bună eficiență în comparație cu modelul similar Whirlpool ADP 6332WH, iar această eficiență vă va ajuta să spălați mai bine și cu mai puține resurse. Chiar dacă prețul inițial pare mare, pe parcursul utilizării banii vor fi recuperați deoarece clasa de eficiență energetică e A+.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un raport bun între preț și calitate; garanția poate fi prelungită, ceea ce face din aparat unul de îndelungă folosință; consumul de resurse e mic datorită optimizării aparatului; panoul de control e clar cu butoane care comandă electronic mașina, iar diferitele informații vor fi afișate pe ecranul LED; incorporabilitatea e o altă facilitate foarte utilă.
Contra: nimic.

Concluzie

În cazul în care nu ai prea mult timp la dispoziție pentru spălarea vaselor, ai o familie mare ori deții o pensiune cred că un astfel de aparat electrocasnic ar fi binevenit. Prețul mașinii e unul normal pentru astfel de modele, deci dacă o să cauți ceva similar mai ieftin nu o să găsești… poate doar mai scump.
Despre programe se poate spune numai de bine, însă trebuie avută grijă cu programarea întârziată deoarece aparatura electrocasnică, în opinia mea, nu ar trebui lăsată nesupravegheată. Deseori se poate întâmpla să nu fie apă de la rețea și atunci riști ca aparatul să se strice.

Te-ar mai putea interesa