Beko DSN26420X, mașină de spălat parțial incorporabilă

Mașinile de spălat vase sunt tot mai căutate pentru că sunt tot mai eficiente și rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Totuși sunt mai multe tipuri, dar Beko DSN26420X e o variantă care poate o să vă placă deoarece spală mult, are clasă A++, panou de control vizibil cu finisaj anti-amprentă și opțiune de încărcare la jumătate (caracteristică denumită Flexible HalfLoad). Deci chiar dacă nu veți spăla foarte multe vase, aveți o opțiune care reduce semnificativ consumul de resurse, iar rezultatele nu sunt afectate.

Sunt variante complet și parțial incorporabile, doar că la cele parțial incorporabile se mai vede panoul de control la închiderea ușii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile mai mari cum e aceasta doar impresionează și nu le lipsește nimic, adică nu le puteți reproșa ceva. VI se oferă 6 programe de spălare care se aleg în funcție de ce introduceți, iar mai multe informații despre ele ele găsiți în manualul său. Oricum, numele lor spune totul și se poate seta timpul de pornire dacă nu sunteți plecați sau nu doriți să deranjeze pe cineva. Amânarea pornirii se poate face până la 24 de ore, adică puteți pune tot ce doriți în ea seara târziu, iar programul e setat să pornească de dimineață.

Păreri pro și contra

Cu o capacitate maximă de 14 seturi, puteți spăla vasele și tacâmurile (coș dedicat) de la toate mesele zilei chiar și dacă discutăm de o familie. Alegere programului potrivit e important pentru a avea vase cât mai curate și la finalizarea programului ele sunt uscate pentru a fi puse la loc. Puteți să le lăsați în ea dacă nu aveți loc pentru ele, deci aș putea spune că e un spațiu de depozitare suplimentar. Poate spăla vase și pahare din porțelan cu funcția SteamGloss pentru un plus de luciu (se adaugă 10 minute programului ales).

Beko DSN26420X are coșuri flexibile/ajustabile care permit poziționarea de tăvi și nu o puteați face fără caracteristicile TrayWash, Acrobat System și EasyFold Plate. Dacă nu obișnuiți să murdăriți prea mult vasele, nu uitați să alegeți funcția Fast+ care reduce semnificativ durata programului.

Lasă un comentariu