Beko DSN26420, mașină de spălat vase cu capacitate mare

Un model care poate spăla și usca multe vase este Beko DSN26420, iar mașinile de spălat vase pot fi și complet incorporabile sau clasice.Acesta poate fi pus sub blat pentru a economisi spațiu doar că trebuie un spațiu anume deoarece e incorporabilă. Dacă nu aveți un mobilier special pentru incorporabile, atunci puteți face un corp suplimentar care îl puneți alături. Îmi place panoul de control deoarece e digital, iar ecranul digital e suficient de mare pentru a putea oferi toate informațiile necesare.

Există și variante ceva mai scumpe de la acest brand, doar că și aceasta mi se pare suficient de eficientă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de încărcare a acestui model e de 14 seturi, adică e vorba de cea mai mare variantă de pe piață. Consumul de energie e redus și e dat de clasa de eficiență energetică A++. Controlul electronic are un ecran digital generos, taste touch și diverși indicatori. Acest aparat se ocupă și de uscarea vaselor, iar clasa de eficiență e destul de bună – A.

Puteți seta nivelul de temperatură în funcție de nivelul de murdărie, dar asta afectează și consumul de energie. Se poate amâna pornirea programului de spălare cu câteva ore dacă nu aveți timp sau nu vreți să deranjeze pe cineva. E destul de silențioasă dar depinde de etapa de spălare.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e destul de mic la acest model și poate spăla suficient de multe vase, tacâmuri și pahare. Un model care spală mult are și opțiune de spălare la jumătate, adică cu un consum mai redus de resurse. Caracteristicile speciale sunt: Traywash, SteamGloss, Acrobat System, dozator detergent glisant, funcție Fast+ etc.

Beko DSN26420 trebuie luat în calcul dacă gătiți pentru întreaga familie și sunt destul de multe alternative mai compacte dacă considerați că e prea mare. Există variante cu lățime de 45 cm, dar și cele cu 6 seturi care sunt ceva mai ieftine. Sincer, eu aș alege un model mare pentru că poate spăla cu un consum mic de resurse și ceva mai multe vase dacă e nevoie.

Te-ar mai putea interesa