Beko DSN15420X, mașină semi-incorporabilă

Mașina de spălat vase Beko DSN15420X e una care se incorporează parțial, adică partea frontală e vizibilă. Doar la cele complet incorporabile nu veți vedea partea frontală deoarece veți pune un panou cu mâner care e similar cu mobilierul. Într-o bucătărie modernă e nevoie de aparate noi care arată bine și sunt eficiente. Brandul ales e destul de important dar cam toate mașinile de spălat de la acest  sunt bune în special dacă au fost lansate anul acesta și au control electronic. Sunt branduri care concurează cu acesta doar că prețurile sunt puțin mai mari la concurență.

Depinde și ce vă doriți, o mașină de spălat clasică poate costă chiar și pe jumătate  dar nu artă la fel de bine și nu oferă opțiune de spălare la jumătate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui aparat e de 14 seturi dar poate spăla și usca chiar și o cantitate înjumătățită (dacă folosiți opțiunea Flexible Halfload). Spre deosebire de multe alte modele, aceasta are funcție Fast+ (program foarte scurt), motor ProSmart Inverter, braț pulverizator robust, dozator detergent glisant dar și altele.

Nu vine cu multe accesorii ori coșuri speciale care ar putea fi flexibile. Până la urmă e vorba de un model mare care poate spăla mult și cu un consum redus de resurse. Consumul depinde și de programul ales sau câte vase sunt la interior. Puteți pune chiar și accesoriile unor aparate care le-ați folosit.

Păreri pro și contra

Aceasta e cel mai mare model de pe piață, adică are o lățime de 60 cm și o capacitate de încărcare de 14 seturi. Aceste aparate sunt foarte utile atunci când gătiți aproape zilnic dar nu vreți să mai pierdeți timp cu spălatul vaselor, paharelor și tacâmurilor. Toate acestea pot fi puse în mașina de spălat, iar voi le luați la final gata uscate pentru a fi puse la loc.

Beko DSN15420X .poate fi pus în locul mașinii de spălat rufe dacă nu o mai vreți în bucătărie sau puteți lua un mobilier la comandă care să fie ideal pentru incorporabile. Îmi place că în zona panoului de control are finisaj inox antiamprentă pentru că arată mai bine decât un finisaj pe gri sau argintiu.

Te-ar mai putea interesa