Beko DSN 6534 X

Mașina de spălat vase incorporabilă Beko DSN 6534 X e una dintre cele mai accesibile modele din categoria incorporabile. E un model cu 13 seturi, eficiență energetică clasa A+, ecran LCD și design alb. Poate fi folosite destul de ușor în special că pentru fiecare program de spălare are un buton dedicat. Acele butoane sunt poziționate de o parte și de alta a ecranului LCD. Acel ecran vă poate fi de folos în special dacă mai aveți și altceva de lucru. Spun asta pentru afișează timpul rămas până la terminarea programului. În partea dreaptă are și câțiva indicatori utili care vă atenționează dacă a termina programul, nivelul sării dar și altele. Dacă nu vă interesează prea mult performanțele, ci sunteți doar în căutarea unui model accesibil, vă recomand și un model clasic care nu e unul incorporabil – DFN 1503. Însă nici DSN 6534 X nu mi se pare prea scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 13 seturi și deci poate spăla o cantitate medie de vase. La capitolul eficiență are: clasa energetică A+, clasa A la uscare și clasa A la spălare. Deci consumul de energie va fi unul bun și un model mai eficient în acest buget nu veți găsi. Din păcate acest model nu e unul complet incorporabil. Dar și așa se potrivește de minune în orice bucătărie cu mobilier corespuzător. Controlul ei se face electronic și deci poate fi folosită cu ușurință în special că nu trebuie să alegeți prea multe setări, doar să porniți programul corespunzător. Însă e foarte important să verificați nivelul sării. Pentru acesta aveți un indicator iar atunci când nu aveți timp de vase, puteți seta să pornească de la o anumită oră (are funcții de programare întârziată, care poate fi setată între o oră și 24 de ore).

Chiar dacă are numai 5 programe, mi se par suficient: rapid, intensiv, prespălare etc. Aveți posibilitatea să setați și nivelul temperaturii (pentru vase mai murdare sau mai puțin murdare). Odată cu acest aparat veți primi și următoarele accesorii: coș pentru tacâmuri și un coș reglabil după înălțime.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are finisaj inox, consum destul de bun într-un program standard (0.94 kWh și 10 litri), e silențioasă și ușor de folosit.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Beko DSN 6534 X e recomandarea mea pentru cei care vor un model incorporabil pentru o bucătărie modernă. Înainte să o instalați nu uitați să citi și manualul de instrucțiuni/de utilizare.

Te-ar mai putea interesa