Beko DSFS4530, mașină de spălat cu 10 seturi

Mașina de spălat vase Beko DSFS4530 e una destul reușită ținând cont de toate cele oferite: capacitate de 10 seturi, clasa A, 5 programe de spălare și adâncime de 60 cm. Nu cred că adâncimea e așa de importantă, ci mai degrabă lățimea aparatului care e de 45 cm în acest caz. Eficiența energetică putea fi mai bună ținând cont de modelele concurente de pe piață. E destul de ușor de folosit deoarece nu are prea multe opțiuni ori butoane. Bineînțeles, e și normal să fie așa deoarece nu are cum să aibă prea multe programe. Alegeți programul de spălare și mașina se ocupă de restul. Aceasta se ocupă și de uscare lor.

Prețul acestui aparat electrocasnic e unul destul corect iar dacă nu aveți loc pentru el în bucătărie, ar trebui să alegeți unul incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Clasele de eficiență sunt: A la uscare, A la spălare și A la consum energetic. Sunt destul de bune ținând cont de cât posta spăla. Mai precis, are o capacitate de 10 seturi și pe panoul de control e prezent și un ecran LED.

Ca și opțiuni și programe de spălare are: încărcare la jumătate, intensiv, rapid etc. Deci se poate spăla și mai puțin pentru un consum mai redus de resurse. Ca și tehnologii are: sistem de uscare de tip Hot air drying și sistem control exces apă. Pe partea control are: indicator sare, programare întârziată și altele. Accesoriile incluse sunt cele standard – 4 rafturi sertar-superior.

Consumul de energie e de circa 0.94 kW pe ciclu de spălare. Nu e foarte silențioasă dar nu e genul de aparat care l-ați folosi toată ziua. Se poate observa din poza de sus că e vorba de un model pe alb și e o culoare plăcută.

Plusuri: are un consum redus de resurse, compactă, destule programe și e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DSFS4530 nu poate fi incorporat precum unele modele, motiv pentru care trebuie să suficient spațiu pentru instalare. E bine să o aveți aproape dar puteți să-l puneți și într-o cameră alăturată deoarece nu o veți folosi toată ziua. Puteți spăla vasele pentru întreaga zi sau puteți să spăla de 2 ori, depinde cât de des gătiți.

Te-ar mai putea interesa